- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.544
- 31
Ay yok Safiye ye hiç çekmemişim ben. Temizlik yapacağız daha nasıl gözümde büyüyor anlatamam. Taşınacağımiz yok bizim bari evi temizleyelim dedikSafiye gibi çok yikadiysan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yok Safiye ye hiç çekmemişim ben. Temizlik yapacağız daha nasıl gözümde büyüyor anlatamam. Taşınacağımiz yok bizim bari evi temizleyelim dedikSafiye gibi çok yikadiysan
Çok sağol canım benim.Ya allahm güç versin ölüm hepimiz için.. bakalm neler gorucez Rabbim sabir versin başını sağolsun
Kaç yaşında olursan ol onların kanatları çok baska
Ne güzel işte aman ha artış filan olmasın artık hiç bir yerde.Bizim burda da inanilmaz bir sakinlik var virüs konusunda yaklaşık bir aydır eşimin iş yerinde karantinaya giden pozitif çıkan yok şükür
Yinede çok dikaktli olmaya gayret et olurmu..Benim tedavi için hastanemde İstanbul'da benim bu dönemde skntim arttı gidip kalmadan geliyorum tedaviye.. gizli gizli..
Çok zor bı duygudur ama alissada unutm, insan bu acıyı.. Rabbim güç versin tüm kaybedenlerekalanlara sağlık versinÇok sağol canım benim.
Anne çok farklıymış onu çok iyi anladım.
Ne güzel işte aman ha artış filan olmasın artık hiç bir yerde.
Ayy gelirim valla çok sevdik biz Hatay i
İşte ablacım hastanenin yanindaki otelde kalıp geliyorum söylesem darilirlar.. ama durum bu işteYinede çok dikaktli olmaya gayret et olurmu..
bence bu sefer beni görmeden gitmezsinAyy gelirim valla çok sevdik biz Hatay i
Unutmamak elbette mümkün değil,yoksa bu acıyla yaşayamayız bir dala tutunmaya ihtiyaç duyarız yoksa.Çok zor bı duygudur ama alissada unutm, insan bu acıyı.. Rabbim güç versin tüm kaybedenlerekalanlara sağlık versin
Oraya gelmek isterim bigün inşallah ,bence bu sefer beni görmeden gitmezsin
beklerim canımOraya gelmek isterim bugün inşallah ,
Bende öyleyimAy yok Safiye ye hiç çekmemişim ben. Temizlik yapacağız daha nasıl gözümde büyüyor anlatamam. Taşınacağımiz yok bizim bari evi temizleyelim dedik
İnşallah abla keşke bitse artık hiç vaka cikmasa ne güzel olur ...Çok sağol canım benim.
Anne çok farklıymış onu çok iyi anladım.
Ne güzel işte aman ha artış filan olmasın artık hiç bir yerde.
Olsun onların sağlığı da çok önemli burada.İşte ablacım hastanenin yanindaki otelde kalıp geliyorum söylesem darilirlar.. ama durum bu işte
Bugün bize de gelOraya gelmek isterim bigün inşallah ,
Miniğim hiç umutum yok nedense bksana sürekli çoğalıyorlar.Bende öyleyim
İnşallah abla keşke bitse artık hiç vaka cikmasa ne güzel olur ...
Türkiye'de gitmedik yer bırakmayacağımBugün bize de gel
Alaşehiri biliyorum gelmişltim 2 kere oraya.Bugün bize de gel
Bazı bölgelerde öyleymiş abla :/ en az hasarla atlatsak ona da şükürMiniğim hiç umutum yok nedense bksana sürekli çoğalıyorlar.
Bide kışı var bunun..Bazı bölgelerde öyleymiş abla :/ en az hasarla atlatsak ona da şükür
Ben oraya bir kere gittim ben merkez civarı merkeze yakın olan ilçelere çok gittik geldik mesela Saruhanlı-akhisar- ve merkez Turgutlu Alaşehir taraflarını pek bilmem....Salihli kula buralari sadece yol üstü gördüm ...Alaşehiri biliyorum gelmişltim 2 kere oraya.