- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Gözler başlamış yine arastirmayaÇok şükür allaha iyiyim yavrum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözler başlamış yine arastirmayaÇok şükür allaha iyiyim yavrum
Agıma birini düşürmeye çalışıyorumGözler başlamış yine arastirmaya
Gönüllüler vardı en son,ürktüler mi ?Agıma birini düşürmeye çalışıyorum
Tarifin mi yüklenemedi bende de net sorunu var yaIyi akşamlar kızlar internet sorunum var gelemiyorum ve halaaaaa olmadı
dün ara ara ovulasyon sancısı gibi şeyler hissettim ama takvime göre daha vardı.pek üzerinde durmadım.bugün mutfakta kolum sıkıştırınca farkettim.normal olmayan bi acı olunca açıp baktım.Çok geçmiş olsun bilgim yok ama dua edeceğim sana inşallah kötü bir şey çıkmaz tekrar gittiğinde birden bi acı oldu da mı fark ettin daha önceden ağrı falan oluyor muydu hatırlıyor musun
Nolur beni düşürrr Yaşlanıyorum zatenAgıma birini düşürmeye çalışıyorum
Neyin var kidün ara ara ovulasyon sancısı gibi şeyler hissettim ama takvime göre daha vardı.pek üzerinde durmadım.bugün mutfakta kolum sıkıştırınca farkettim.normal olmayan bi acı olunca açıp baktım.
ondan öncesinde bir sıkıntım yoktu.aslında ara ara elle muayane de yaparım ama.
ağrı var mıydı sende de? mamografi sonucunda ne yazıyor?Benimde sag ve sol kol altında var lenf nodu. 3 yıldır düzenli kontrole gidiyorum.
memede şüpheli bir kistim varmış.Neyin var ki
Kuzum cok geçmiş olsun ya cok üzüldüm birden fark ettin demek dediğine göre gözle fark edilcek kadar varmış nasıl fark edemedin yabugün sizle laklak yaptıktan sonra işlerime devam ederken sağ memede bir acı hissettim.açıp baktım 5 cm çapında bir kızarıklık.elimle dokundum sert bir kitle.hemen dr a gittim.mamografi ve ultrason yapıldı.teşhiste her iki memede çok sayıda fibrokist,sağ memede 2.1 cm ve 1.6 cm lenf nodu çıktı.iltihap yaptığı için net gözlemlenemedi.antibiyotik tedavisinden sonra tekrar gidicem.
teşhiste yoğun dens meme ve bırads 3 diyor.konu hakkında bilgisi olan var mı kızlar
Agıma birini düşürmeye çalışıyorum
Off cok üzüldüm ya ama ağrıyan dan korkmayın diyorlar inşalalh kötü birsey yokturmemede şüpheli bir kistim varmış.
Daha tarifimi yapmadimkiii internet gelsinde bibakim yapar yüklerim zaten yeniyim bukonudaTarifin mi yüklenemedi bende de net sorunu var ya
Böyle de olmaz ki çırpınman gerek istemiyorum diyeceksinNolur beni düşürrr Yaşlanıyorum zaten
İnşallah temiz cıkar canım..memede şüpheli bir kistim varmış.
Agrı olmadı bende.ağrı var mıydı sende de? mamografi sonucunda ne yazıyor?
Yaparsın leee bende daha yapacamDaha tarifimi yapmadimkiii internet gelsinde bibakim yapar yüklerim zaten yeniyim bukonuda
ben de ilk kez çektirdim.hiç korkulacak bişey değil.azcık hoyratça sıkıyorlar o kadar :)Gecmia olsun insallah onemsiz biseydir bide sey dicem benimde gek gogsumde agri var haftalardir korkuyorum ama doktora gitmem gerekirmi kafamda düşünüp duruyorum ele gelen bir sertlik var ne yapsam bilemedim mamografi nasil bisey zormu
Sana da cok geçmiş olsun kuzum ya rabbim şifa versin inşalalhAgrı olmadı bende.
Mamagrofi yaşım genç oldugu için çekmediler
Du bakalım hayırlısı artık ne olucakYaparsın leee bende daha yapacam ☺☺