- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Geçmiş olsun canımSimdilik bisey yokta bakalim belki hicbise yoktur gecici biseydir sagol canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımSimdilik bisey yokta bakalim belki hicbise yoktur gecici biseydir sagol canim
Sağol balım.sen nasılsınOy kiyamam,kolay gelsin fıstığım ya
Ooo ben meraktan ölürüm kız 20 gün nedir23 Ekim:)
2.5 ablaUfaklık kaç yaşında
Ictim içtimJenna16 hanım sular içildi mi akşam teftişi
Iyiyim ben de,toparlanmaya çalışıyorum canımSağol balım.sen nasılsın
Bende iyiym cok thnxİyilik canım sen nasılsın
Yaşayıp gidiyoruz online egitimde kafayı yiyenlerdenimİyiyiz şükür yaşayıp gidiyoruz sen nasılsın bakalım gazoz güzeli
Çok şükür canım,duzeliyorum yavaştan,sen nasılsın?Jenna16 geçmiş olsun canım iyimisin
İyiyim gazozcum,şükür sen nasılsın?Daha iyisindir umarım Jenna16 mmmmm
Wi-fi mı canım?Iyi akşamlar kızlar internet sorunum var gelemiyorum ve halaaaaa olmadı
Maşallah Allah şifa versin inşallah canım bende iyiyim incir bitti ceviz topladık yarında oda biticek bakalım daha neler cikcakÇok şükür canım,duzeliyorum yavaştan,sen nasılsın?
İlk defa mı katılıyorsun normal yarışmayaOoo ben meraktan ölürüm kız 20 gün nedir
Ev interneti gitti mahallede hergun arıyoruz gelmiyorlar telefonlar çekmiyo çeken yer bulunca yazabiliyorumWi-fi mı canım?
Hey maşallah,sana iş dayanmıyor canım,halledersin senMaşallah Allah şifa versin inşallah canım bende iyiyim incir bitti ceviz topladık yarında oda biticek bakalım daha neler cikcak
Çok şükür allaha iyiyim yavrumİyiyim gazozcum,şükür sen nasılsın?
Bizde de 4 gün yoktu,sonradan hallettiler AllahtanEv interneti gitti mahallede hergun arıyoruz gelmiyorlar telefonlar çekmiyo çeken yer bulunca yazabiliyorum