Kaç milyonluk şehirBiz napalim orti bütün hastaneler pandemi oldu
Allah'tan bizim burada en azından devlet hastanesi olarak üniversiteyi pandemiden sıyırmaya çalışıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç milyonluk şehirBiz napalim orti bütün hastaneler pandemi oldu
İnşaallah canımGeçer,gider bir gun inşallah
Yuksek ihtisas ne durumda hemşom?Kaç milyonluk şehir
Allah'tan bizim burada en azından devlet hastanesi olarak üniversiteyi pandemiden sıyırmaya çalışıyorlar
Amin canımİnşaallah canım
Ozellerde çevrildi bu demek oluyor ki yetersizlik var hastanelerde.oy oy ,başka rahatsizligimizda olmaması için elimizden geleni yapacaz .Gitmem lazım ama gitmiyorum
AminOzellerde çevrildi bu demek oluyor ki yetersizlik var hastanelerde.oy oy ,başka rahatsizligimizda olmaması için elimizden geleni yapacaz .
Gecen bir yazı okudum böyle bulaşıcı hastalıkların aşılarının bulunması ile ilgili inşallah o kadar yıllar sürmez asi bulunsa bile de tam bağışıklık olmayacakmış galobay .Allah kaldırsın üstümüzden bu hastalığı bir çaresini buldursun inşallah
Şehir hastanesinden beterYuksek ihtisas ne durumda hemşom?
Allah tan ümit kesilmezBekleyip göreceğiz...İlaç,aşı falan hikayeOzellerde çevrildi bu demek oluyor ki yetersizlik var hastanelerde.oy oy ,başka rahatsizligimizda olmaması için elimizden geleni yapacaz .
Gecen bir yazı okudum böyle bulaşıcı hastalıkların aşılarının bulunması ile ilgili inşallah o kadar yıllar sürmez asi bulunsa bile de tam bağışıklık olmayacakmış galobay .Allah kaldırsın üstümüzden bu hastalığı bir çaresini buldursun inşallah
Ben en iyisi hiç bulaşmayayım.tiroid ilacımı yazdirayim sağlık ocagina yetertestler kalsin.Şehir hastanesinden beter
Aynen öyle canım.Allah tan ümit kesilmezBekleyip göreceğiz...İlaç,aşı falan hikaye
Okullar açılıyor o zaman nasıl olacak bakalım.
Üniversite hastanesi ile görüştün mu?Ben en iyisi hiç bulaşmayayım.tiroid ilacımı yazdirayim sağlık ocagina yetertestler kalsin.
Telafisi yok ve 2. hafta yazılı olacaklar.Mecburen göndereceğizAynen öyle canım.
O iş de sıkıntı gitseler başka gitmeseler bir başka
Ortopedi kuzumBir tanıdığım ip atlarken ayak bileğini acıtmış,umursamamış. şimdi dizi de çok ağrıyor ve zor yürüyor, ortopedi mi gormeli, fizik tedavi ve rehabilitasyon mu?
OrtopediBir tanıdığım ip atlarken ayak bileğini acıtmış,umursamamış. şimdi dizi de çok ağrıyor ve zor yürüyor, ortopedi mi gormeli, fizik tedavi ve rehabilitasyon mu?
Ortopedi olabilirBir tanıdığım ip atlarken ayak bileğini acıtmış,umursamamış. şimdi dizi de çok ağrıyor ve zor yürüyor, ortopedi mi gormeli, fizik tedavi ve rehabilitasyon mu?
Kadın hastalıklarına gittim,fulldü ,pelvik mr için gideceğim KasımdaÜniversite hastanesi ile görüştün mu?
Durumun varsa ücretli de gidebilirsin 0 kalabalık oluyor.
Ortopedi
Kemik ve eklem yerleri için, ortopedi diye düşündüm,emin olayım dedimOrtopedi olabilir
Ben bir türlü karar vermedim HES i yolladım ama okula .kafam hala karışıkTelafisi yok ve 2. hafta yazılı olacaklar.Mecburen göndereceğiz
Full derken randevumu hemşom?Kadın hastalıklarına gittim,fulldü ,pelvik mr için gideceğim Kasımda