- 24 Eylül 2018
- 98.515
- 295.070
- 698
Bilmem,bende yokYok kız kurcalamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem,bende yokYok kız kurcalamadım
Ben de katıldım ama bende yokSesu deneme seysinemi katildin ondan olabilir kuzum
Nevreste abla da da varBilmem,bende yok
Sana niye vermemişlerBen de katıldım ama bende yok
Olay mi o da ne hem de yöresel de aslaYöresel yapmayı cidden çok istiyorum ama farklı bir yöresel yapmak istiyorum.Yani çok bilindikler daha doğrusu önce yaptıklarımız olmasın isityorum:)Ama verdiğim bir tarif çok bilindik bulunup olay çıkar diye çekiniyorum:)
As canım nasılsın
Şükür çok iyiyim ailemleyim daha ne olsun sen nasilsinAs canım nasılsın
Hişt fıstık dün pek yazaamadim geldim yine seni neden göremedik bu seferBilmiyorum gördüm sanırım ama gözlerin kapalıydı pek güzel biri vardı sensin diye düşündüm
Allah iyilik versin canım ❤ şükür bende iyiyimŞükür çok iyiyim ailemleyim daha ne olsun sen nasilsin
Senden korkuyorum yine olay çıkartırsın diyeOlay mi o da ne hem de yöresel de asla
Bende kurcalamadımYok kız kurcalamadım
Yazıyı bana yolla resimleri ekle:)Yok canim birlikte yapacagim klavye bozuk ekran klavyeside cok zor oluyor pc de
Bende telefonda yazisini yazdim kk yi acinca yukleyip mesaj olustururken fotolari eklicem
Bende yeni fark ettim abla baktım kaç kişide varBende kurcalamadım
Ahretligimde de var galiba :)Nevreste abla da da var
Olay yoreselden çıkmadı ki hem biz tatlı yiyoruz tatlı konuşuyoruz biseycik olmazSenden korkuyorum yine olay çıkartırsın diye
Evet canım varAhretligimde de var galiba :)
Çünkü ben tıklamadım bir yereSana niye vermemişler
Valla anlamadım kendini saklama falan yazıyor du,oraya tiklandi herhaldeEvet canım var