- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Çok kötü ya internetsiz hiç bişey olmuyor teldeAh ahhhh ciceeem kanayan yaram
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kötü ya internetsiz hiç bişey olmuyor teldeAh ahhhh ciceeem kanayan yaram
Bağımlı olmuşuz birde durulmuyoÇok kötü ya internetsiz hiç bişey olmuyor telde
Oldum,geldim,geziniyorum Çarşamba oldumİyiyim şükür bakalım kuzu sen ameliyata girecektin nezmaandi girdinmi ne oldu valla buara unutuyom ben. Valla oyuzden zaten birgün boyunca girmediğim oluyo gıdım gıdım kullaniyom
AA madalyası var evlanin iyi farkettin kuzuMadalyalı,madalyasız durumları var ama,Nevreste bilir doğrusunu tabii
İyi geçmiş ozaman oh oh gezin ağrın falan oluyomu peki şimdi ne olacakmış kuzu tekrar bidaha yoktur inşallah ameliyat falanOldum,geldim,geziniyorum Çarşamba oldum
İçelim o zamanBağımlı olmuşuz birde durulmuyo
:)) Katılamaz o zaman bu ay,Kasımda aşk başkadır,o zaman katilsinAA madalyası var evlanin iyi farkettim kuzu
İceliiim guzelleselimİçelim o zaman
Netimiz olmadan güzellik ne işe yararİceliiim guzelleselim
Şimdilik yok,bir sürpriz olmazsa böbrekle isim bitti Döküyorum işte habire,şükür canım,çok kötü durumda değilimİyi geçmiş ozaman oh oh gezin ağrın falan oluyomu peki şimdi ne olacakmış kuzu tekrar bidaha yoktur inşallah ameliyat falan
Farkettin yazacağım yerde farkettim yazmışım:)) Katılamaz o zaman bu ay,Kasımda aşk başkadır,o zaman katilsin
Fark ettim Evet,tehlikeli vallaFarkettin yazacağım yerde farkettim yazmışım
Demi ozaman da katilmasa olur aslinda oda fena değil cunku
Dogru diyorsun be kuzuNetimiz olmadan güzellik ne işe yarar
Oh oh masallah aklımızdan bile geçmesin başka bişey olumlu düşünelim hepçok şükür kuzuŞimdilik yok,bir sürpriz olmazsa böbrekle isim bitti Döküyorum işte habire,şükür canım,çok kötü durumda değilim
Dogru diyorsun be kuzu
Oh oh masallah aklımızdan bile geçmesin başka bişey olumlu düşünelim hepçok şükür kuzu
Kurcalarken kendin yapmışsındırBişey diyecem profilimin altında sesu var ne iş
Sesu deneme seysinemi katildin ondan olabilir kuzumBişey diyecem profilimin altında sesu var ne iş
Yok kız kurcalamadımKurcalarken kendin yapmışsındır
Katılmıştım evet biraz önce fark ettim rozet gibi duruyor ordaSesu deneme seysinemi katildin ondan olabilir kuzum
Katıldım ama denemedimKatılmıştım evet biraz önce fark ettim rozet gibi duruyor orda