Yöresel değilmiydiÖyle tabi kiOlay yoreselden çıkmadı ki hem biz tatlı yiyoruz tatlı konuşuyoruz biseycik olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yöresel değilmiydiÖyle tabi kiOlay yoreselden çıkmadı ki hem biz tatlı yiyoruz tatlı konuşuyoruz biseycik olmaz
Ben tıklamış olabirimÇünkü ben tıklamadım bir yere
Yoreseldi de kojuyu kapatalim ağzımın tadı bozulmasınYöresel değilmiydiÖyle tabi ki
Sen kendini yasakladın vermediler sana bak biz hiç sakladık mıValla anlamadım kendini saklama falan yazıyor du,oraya tiklandi herhalde
Ya,bak ,işte ondanBen tıklamış olabirim
Dün gece farkettim ben:)Yazı stilleri de kaybolmuş arkadaş yazınca farkettim
Doğru dedinSen kendini yasakladın vermediler sana bak biz hiç sakladık mı
Tıklansa bile nick yaz yazıyordu canım biz nick yazmadıkValla anlamadım kendini saklama falan yazıyor du,oraya tiklandi herhalde
Belki hepimize gelecektir sırayla canım,anlamadım ben deTıklansa bile nick yaz yazıyordu canım biz nick yazmadık
Dün kazen bildirom atmış ya 3.5 attım halbuki ürün elime geçmedi patronu bayağı kizdirmislar guncellemelerdenis yazılar insan bişey solinince gidince tirsiyorDün gece farkettim ben:)
Düzenlemeler bitmemiştir mutlaka geri gelir
Sizi de o ödüle layık görmüşler diyelimTıklansa bile nick yaz yazıyordu canım biz nick yazmadık
Yok geldi geçti telafi edilmesi önemli oda edildiYoreseldi de kojuyu kapatalim ağzımın tadı bozulmasın
Valla minik gibi olamaz onlar dikkat etsinlerYok geldi geçti telafi edilmesi önemli oda edildi
Çıkaracaklara laf atıyorum sessiz ol
Bende yazmadım ki bir ara katılmıştım kömürlü olanını seçmiştim falan tam hatırlamıyorum ama sonra konusu olmuştu kazananlara gitmişti bu yeni heraldeTıklansa bile nick yaz yazıyordu canım biz nick yazmadık
Bana gelmedi yada kaçırdımKolay iş değil koca forum bekleyeceğiz .Bence güzel yenilikler yapılmışDün kazen bildirom atmış ya 3.5 attım halbuki ürün elime geçmedi patronu bayağı kizdirmislar guncellemelerdenis yazılar insan bişey solinince gidince tirsiyor
Bu sefer fena olurValla minik gibi olamaz onlar dikkat etsinler
merhaba canım oylamalar ne zaman başlayacakBu sefer fena olur
Benim de sopam hazırBu sefer fena olur
Yorumlara da kapatmış,insan iyice ürküyor Halbuki bir şey yapmadım,biliyorum.ama,o da haklı ya,kaç tane kadinBana gelmedi yada kaçırdımKolay iş değil koca forum bekleyeceğiz .Bence güzel yenilikler yapılmış