- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Neyse ki akşama kadar vaktimiz varGelseydi iyiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse ki akşama kadar vaktimiz varGelseydi iyiydi
Gece yarisina kadarNeyse ki akşama kadar vaktimiz var
OyyyyGece yarisina kadar
Evet,oyyylama da başlayacak
Okadar bekledik geceyi ederik heral deEvet,oyyylama da başlayacak
Ederik ederikOkadar bekledik geceyi ederik heral de
Yok canim birlikte yapacagim klavye bozuk ekran klavyeside cok zor oluyor pc deBuraya canım:)Yemekteyiz, Benim Mutfağım
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Resimler ve yazı aynı anda olsun:)Konuyu açınca düzenleme yetkiniz yok
Konu resimler olmadan açılmıyor ,açmadan resim ekleyemezsin:)O sebeple aynı anda olsun:)
Ya çok güzel...nereleri gezdiniz? Tur muydu? Allah'ım biz de gezek şöyle kafa nereye biz oraya modundaDedim ne oldu gene siteye .
Günaydınlar elhancım yoktum kaç gündür gezideydik.
Baliiim hayırdır ne dusunuyon
Bakyaaa bakyaaaaNe yapacağız Blue_Peri yokken söyle bari
Nerdesin diye canımBaliiim hayırdır ne dusunuyon
Ahh cennaaam netim azaldı arada giriyorum .nasilsin iyimisin kuzucumNerdesin diye canım
Bu net var yaAhh cennaaam netim azaldı arada giriyorum .nasilsin iyimisin kuzucum
Yapabilirsen katılırsın kuzum oylama açılana kadar,bu arada açılmadı dimi ondanda haberim yok doğrusuamann bugun son gunmus ama biz katilamiyoduk heralde
İyiyim canım, sen de iyisin inşallah cok harcama madem,oylama başlayacakAhh cennaaam netim azaldı arada giriyorum .nasilsin iyimisin kuzucum
Ah ahhhh ciceeem kanayan yaramBu net var ya
Gece olacak oylama perimYapabilirsen katılırsın kuzum oylama açılana kadar,bu arada açılmadı dimi ondanda haberim yok doğrusu
Madalyalı,madalyasız durumları var ama,Nevreste bilir doğrusunu tabiiamann bugun son gunmus ama biz katilamiyoduk heralde
İyiyim şükür bakalım kuzu sen ameliyata girecektin nezmaandi girdinmi ne oldu valla buara unutuyom ben. Valla oyuzden zaten birgün boyunca girmediğim oluyo gıdım gıdım kullaniyomİyiyim canım, sen de iyisin inşallah cok harcama madem,oylama başlayacak