- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
evet abla fırsat bulunca bakıyorum , seni seviyorum burdan da ilan edeyim dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın halletmeye çalışacağım bakalım 27 sine kadarmis,kararım değişmezseGeç kalma bari:/
Özelden resim gönderecektinizNe konuşmuştuk azıcık çıtlat
Ahhh Filizcim bugün veda mesajını okuyunca çok üzülmüştüm. Kuzumun tekrar paket almasına bir o kadar da sevinmiştim. Takıma gitmedim akşamdan beri burada görünce şaşırdım.keyfi yerinde belli ki sen çözmüşsün Allah'tan onu...Biliyoruz abla bilmez miyiz
Seni görecektikNe konuşmuştuk azıcık çıtlat
Seneye yine yoğun olacaksın:/Yarın halletmeye çalışacağım bakalım 27 sine kadarmis,kararım değişmezse
He o meseleÖzelden resim gönderecektiniz
Özeldenmiydi ben de kısa süreli profil yapcaz sanmıştımÖzelden resim gönderecektiniz
Sadece beni miSeni görecektik
O bizim ''İncir Güzelimiz'' ablacımAhhh Filizcim bugün veda mesajını okuyunca çok üzülmüştüm. Kuzumun tekrar paket almasına bir o kadar da sevinmiştim. Takıma gitmedim akşamdan beri burada görünce şaşırdım.keyfi yerinde belli ki sen çözmüşsün Allah'tan onu...
Ben bilmem ne yaparsanızÖzeldenmiydi ben de kısa süreli profil yapcaz sanmıştım
Kız birinci sınıf ya epey ilgi istiyor canım ,seneye daha kolay olur diye düşünüyorum amaSeneye yine yoğun olacaksın:/
Yapamam mı diyorsun:/
Kısa sürede ünlü oluruzÖzeldenmiydi ben de kısa süreli profil yapcaz sanmıştım
Aşk hep olsun tatlım....sen tabiki ...bak bir şey demedim der miyim sence...bir günüme mal oluyor sonraAşk olsun abla benmi
Sen daha sevimli hallerimi gormedinki
Tamam sen bilirsin hayırlısıKız birinci sınıf ya epey ilgi istiyor canım ,seneye daha kolay olur diye düşünüyorum ama
Amin canım .Tamam sen bilirsin hayırlısı
Çocuklar hep evde bize sıra gelmiyor:/
Ee yansın mı gecelerÖzeldenmiydi ben de kısa süreli profil yapcaz sanmıştım
Bende çok çalışamıyorum nasip artık:/Amin canım .
Aynen öyle onlara öncelik yine
Gittim takima ceee eeee dedim merak etmeAhhh Filizcim bugün veda mesajını okuyunca çok üzülmüştüm. Kuzumun tekrar paket almasına bir o kadar da sevinmiştim. Takıma gitmedim akşamdan beri burada görünce şaşırdım.keyfi yerinde belli ki sen çözmüşsün Allah'tan onu...