- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
BenlemiKolay bir kategori olursa düşünürüm tabikim... programlarımız aynı hafta içinde değişiyor sersem tavuk gibi oluyoruz ...özledim yarışma heyecanını Filizcim...birlikte yarışmak isterdim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BenlemiKolay bir kategori olursa düşünürüm tabikim... programlarımız aynı hafta içinde değişiyor sersem tavuk gibi oluyoruz ...özledim yarışma heyecanını Filizcim...birlikte yarışmak isterdim...
Kafayı güzel karıştırıyorumUzun zamandir yapilmayan birsey olmali, ama pinar diyosun,icinde pinarin labneside var gene labneli olmaz sanirim eeeee neki
Sağol ablacım cümlemize ins AllahAlah iyilik versin canım
Bence labne değilUzun zamandir yapilmayan birsey olmali, ama pinar diyosun,icinde pinarin labneside var gene labneli olmaz sanirim eeeee neki
Şimdiden beyinler yandıUzun zamandir yapilmayan birsey olmali, ama pinar diyosun,icinde pinarin labneside var gene labneli olmaz sanirim eeeee neki
Aynen canımOh nihayet
Labne yokBence labne değil
Hic iç açıcı degilsinKafayı güzel karıştırıyorum
Canım pınar olursa kategori başka o daha net değil olunca açıklarım:)
Pınar bu ay olmazsa yine aylık yarışmamız devam edecek.O zaman kategori yine başka:)
Amacıma ulaştım sankiŞimdiden beyinler yandı
Zaten değil demedi mi hala narkoz etkisinde miyim ?Bence labne değil
Çok mu tatlıyımHic iç açıcı degilsin
Süt tereyağı falan olabilir mi ablaLabne yok
Dedim dedimZaten değil demedi mi hala narkoz etkisinde miyim ?
Uzaktan hipnoz özelliğin varAmacıma ulaştım sanki
Bir kırık beynim vardiAmacıma ulaştım sanki
Cıksssss sürprizSüt tereyağı falan olabilir mi abla
Bir an şüphe ettim kendimdenDedim dedim
Ahhhh bir yakın olsanız neler yaparımUzaktan hipnoz özelliğin var
Zaten değil demedi mi hala narkoz etkisinde miyim ?
Hepimiz kırığızBir kırık beynim vardi