- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.033
- 798
- 36
Gazoz mu istedin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gazoz mu istedin
Belki pınar gelir ona katılırsın belki başka kategori olur ona katılırsın,Ivet canim sorun yok
Benim limonlu olsunGazoz mu istedin
Tabisi sana çarpılacagımYine bana söylüyor
İyi geceler Jennam. Nasıl oldun neler yaptın bu aralar . Merak ediyordum etiket yaptığın için çok teşekkür ederim bitanem .
Pınar labne miBelki pınar gelir ona katılırsın belki başka kategori olur ona katılırsın,
ÇarpılmazsınTabisi sana çarpılacagım
Limon pahalıBenim limonlu olsun
Labne yokPınar labne mi
Yok ya 3 liraLimon pahalı
Öyle mi limonu ağaçtan kopsrdığım için bilmiyorumYok ya 3 lira
Bende kayısıyı ağaçtan koparıyorumHatta çoğu meyveyiÖyle mi limonu ağaçtan kopsrdığım için bilmiyorum
Dur hele bunu everelimde sonra düşünürüzBelki pınar gelir ona katılırsın belki başka kategori olur ona katılırsın,
Sen bilirsin Pınarın teklifine karşı koyabilecek misin bakalımDur hele bunu everelimde sonra düşünürüz
Zengin herhal erkek tarafıDur hele bunu everelimde sonra düşünürüz
Kategori neki desemde cevap vermicenSen bilirsin Pınarın teklifine karşı koyabilecek misin bakalım
İyi geceler canım iyiyim,ameliyat sonrası dinleniyorum,sen nasılsın? Rica ederimİyi geceler Jennam. Nasıl oldun neler yaptın bu aralar . Merak ediyordum etiket yaptığın için çok teşekkür ederim bitanem .
Tabi kiKategori neki desemde cevap vermicen