- 24 Eylül 2018
- 98.600
- 295.195
- 698
Öğrenmiş hemsomKategori neki desemde cevap vermicen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğrenmiş hemsomKategori neki desemde cevap vermicen
Nevrestem nazlı gülümElhan ablacım merhaba nasılsın
Sorma hemsom ne inatci çıktı malatyalıÖğrenmiş hemsom
Sende katilcaksin sanirim ablacımNevrestem nazlı gülüm
İyiyim sahilde gezindik bir arkadaşla. Hava çok güzel bu akşam yumuşacık. Kedileri sevdim aşağıda çok iyi hissettirdi üzerine de sizin sevgi frekanslariniz müthiş enerji doluyum.
Sagimda solumda sevdiğim insanların varlığını görmek de ayrı bir güzel...Yeni kategoriyi merak ettim yarın mi aciklayacaksin
Söylemez söylemez ağzı fermuarliSorma hemsom ne inatci çıktı malatyalı
Çok geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar dilerim. Taşlar düşerken çok ağrı yapıyordur şimdi ....nasıl dayaniyorsun kuzum...seninle ilgilenen biri var mı yanında .İyi geceler canım iyiyim,ameliyat sonrası dinleniyorum,sen nasılsın? Rica ederim
Ablacım enerjine hayranımNevrestem nazlı gülüm
İyiyim sahilde gezindik bir arkadaşla. Hava çok güzel bu akşam yumuşacık. Kedileri sevdim aşağıda çok iyi hissettirdi üzerine de sizin sevgi frekanslariniz müthiş enerji doluyum.
Sagimda solumda sevdiğim insanların varlığını görmek de ayrı bir güzel...Yeni kategoriyi merak ettim yarın mi aciklayacaksin
Çok şükür ablacım bende iyiyim hamdolsunSukur canim iyiyim sen nasılsın?
İnat değil işimi iyi yapıyorumSorma hemsom ne inatci çıktı malatyalı
Sağol tatlım Evet ,düştükçe ağrı yapıyor, annem geldi,ici rahat etmedi çünkü:)Ağrı eşiğim yükseldi, cok sıkıntı yaşayıncaÇok geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar dilerim. Taşlar düşerken çok ağrı yapıyordur şimdi ....nasıl dayaniyorsun kuzum...seninle ilgilenen biri var mı yanında .
Alah iyilik versin canımÇok şükür ablacım bende iyiyim hamdolsun
Kolay bir kategori olursa düşünürüm tabikim... programlarımız aynı hafta içinde değişiyor sersem tavuk gibi oluyoruz ...özledim yarışma heyecanını Filizcim...birlikte yarışmak isterdim...Sende katilcaksin sanirim ablacım
Ablam zor olmayacak inşaallahKolay bir kategori olursa düşünürüm tabikim... programlarımız aynı hafta içinde değişiyor sersem tavuk gibi oluyoruz ...özledim yarışma heyecanını Filizcim...birlikte yarışmak isterdim...
Geldi mi canım elektrik?İnat değil işimi iyi yapıyorum
Uzun zamandir yapilmayan birsey olmali, ama pinar diyosun,icinde pinarin labneside var gene labneli olmaz sanirim eeeee nekiİnat değil işimi iyi yapıyorum
9 civarı geldi canım çok şükürGeldi mi canım elektrik?
Oh nihayet9 civarı geldi canım çok şükür
Tahmin ettim tatlım... Eşim de aynı dertten muzdarip ameliyat da geçirdi gecenin bir yarısı çok hastaneye götürdüm onu bas bas bağırırdi ...annenin gelmesi çok iyi olmuş içi rahat etmezdi zaten...yarınların inşallah bundan sonra sağlıklı geçer...Sağol tatlım Evet ,düştükçe ağrı yapıyor, annem geldi,ici rahat etmedi çünkü:)Ağrı eşiğim yükseldi, cok sıkıntı yaşayınca