- 24 Eylül 2018
- 98.600
- 295.193
- 698
Dibinde kalmış hemşom,israfa gerek yok,onu da siyiralimBelki biraz kalmistir yavvvv
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dibinde kalmış hemşom,israfa gerek yok,onu da siyiralimBelki biraz kalmistir yavvvv
E bu seferde kolay değil diyorBelki biraz kalmistir yavvvv
Ben de senin bu zarafetine hayranım...Ablacım enerjine hayranım
Sefan olsun ne güzel yapmışsınız
Aynen ablam çevremizde sevdiğimiz insanlar olunca enerjimiz,hayata bakışımız değişiyor
Yok ablam yarın poğaça tarifleri oylaması var1 Kasım 'da yeni kategoriye başlarız
Dibinide sıyır sünnettir napalim artikDibinde kalmış hemşom,israfa gerek yok,onu da siyiralim
EveeetBenlemi
Aynen öyleDibinide sıyır sünnettir napalim artik
Sağol canim benim ,inşallahJenna16 çok geçmiş olsun canım inşallah bu son olsun
Vallaaaaa aramizda kalsin ama cok gıcıkE bu seferde kolay değil diyor
Aramızda merak etmeVallaaaaa aramizda kalsin ama cok gıcık
Kız kim gıcıkVallaaaaa aramizda kalsin ama cok gıcık
Nevin,nevra,necmiye,neriman herkimse adi isteKız kim gıcık
Sağol ablam o senin güzel bakışın ve görüşünBen de senin bu zarafetine hayranım...
Enerjiler için zaman mekan sınırı yok teee Bursa' dan Malatya' ya gider gelir buna yürekten inanıyorum. İsmini bilmiyorum -belki söyledin unuttum kullanmayinca- ama nickini görmek bile inan yüreğimi ısıtıyor yüzümde tebessüm oluşturuyorsa bunun başka bir tanımı yok çok güzel enerji yayiyorsun şu sayfada...etrafındaki güzel insanlar da etkili tabi....Hayata bakışımız hep güzel olumlu olur inşallah.
Kimmiş kimmiş?Kız kim gıcık
Bana diyorKız kim gıcık
Tevekkül,teslimiyet yakıştı kuzumBence çokta şey etmeyelim biz bulamıycaz abla söylemiycek ayın birini bekliyelim
Bana diyor
Bu iyiydiOysa ne çok Pınarlar,ne çok kategoriler birikmiş içimizde