- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.948
- 698
O kadar etiket ettim senj nerdesinSelam bacilar ben geldim kimler var bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar etiket ettim senj nerdesinSelam bacilar ben geldim kimler var bakalım
Amin amin,inşallahÇok sağol canım ..bayağı okudum forumda da cokmus gerçekten ..Allah razı olsun
Şükür bugün daha iyi ..sabah erkenden aradım düne göre daha azmış kanaması
Amin Allah razı olsun herkes iyi olsun inşallah
Çok şükür inşallah sorunsuz atlatır canım ❤Çok sağol canım ..bayağı okudum forumda da cokmus gerçekten ..Allah razı olsun
Şükür bugün daha iyi ..sabah erkenden aradım düne göre daha azmış kanaması
Amin Allah razı olsun herkes iyi olsun inşallah
Minikim görmedim etiket demin seni etiketleyecektim çıkmadı etiketin ben de değişti herhal dedimO kadar etiket ettim senj nerdesin
Hay Allah ya,ben iyiyim şükür taze ameliyatıyım yine,sıkıldıkça ameliyat ölüyorum tövbeler olsun. Allah eşine de şifa versin inşallah canımNasıl olalım canım eşim daha iyi ama hep ağrılı sen nasilsin
Sorma ,ameliyattan beterdi Patlıyor falan damarlar,bir acayipKötü olmuş ya
Tobeee ne ameliyatı kız yineHay Allah ya,ben iyiyim şükür taze ameliyatıyım yine,sıkıldıkça ameliyat ölüyorum tövbeler olsun. Allah eşine de şifa versin inşallah canım
Amin inşallah sen nasılsın :)Çok şükür inşallah sorunsuz atlatır canım ❤
Ben değişmedm hala miniğim hala melek nasılsın çocuklar nasılMinikim görmedim etiket demin seni etiketleyecektim çıkmadı etiketin ben de değişti herhal dedim
Kolostomi kapandı,üstüne de 2 kere böbrek ameliyati oldumTobeee ne ameliyatı kız yine
Minikmis çocuklar idare ortanca da atipik otizm şüphesi var ne olduğu da belli değil onla uğraşıyoruz Manisa ruh sinire takılıyoruz aradaAmin inşallah sen nasılsın :)
Ben değişmedm hala miniğim hala melek nasılsın çocuklar nasıl
Yavrum senin bu işler nasıl olacak ya şimdi iyi misin aynı eşimin işine döndü seninkide ters gitti mi gider isteKolostomi kapandı,üstüne de 2 kere böbrek ameliyati oldum
Ay bilirim kürtaj olduğumda delik deşik etmişlerdi kolumu çok kötü acıyorSorma ,ameliyattan beterdi Patlıyor falan damarlar,bir acayip
Sorma canım, sıkıldıkça organ aldırıyorum Sağol canimJenna16 iyice alıştın ameliyat olmaya :) geçmiş olsun şekerim
Geçmiş olsun canım ya orda ne dediler peki teşhis orda mi konduMinikmis çocuklar idare ortanca da atipik otizm şüphesi var ne olduğu da belli değil onla uğraşıyoruz Manisa ruh sinire takılıyoruz arada
Allah beterinden korusun inşallah canım ya,dermansız dert vermesin:/zor islerYavrum senin bu işler nasıl olacak ya şimdi iyi misin aynı eşimin işine döndü seninkide ters gitti mi gider iste
İyiyim canım bende şükürAmin inşallah sen nasılsın :)
Ben değişmedm hala miniğim hala melek nasılsın çocuklar nasıl
İyiyim canım bende şükür
Aynen canım ya,çok acıyorAy bilirim kürtaj olduğumda delik deşik etmişlerdi kolumu çok kötü acıyor
Takip ediyorlar daha teşhis koyamadilar bakalım 2 ay sonra yine gidicezGeçmiş olsun canım ya orda ne dediler peki teşhis orda mi kondu