- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Öyle canim.canimizla da sinaniyoruz malimizla da aynı denilen gibi isteAllah beterinden korusun inşallah canım ya,dermansız dert vermesin:/zor isler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle canim.canimizla da sinaniyoruz malimizla da aynı denilen gibi isteAllah beterinden korusun inşallah canım ya,dermansız dert vermesin:/zor isler
Beni mi merak ettin sen
Biz İzmir e siz Manisa'ya yer değiştiriyoruzTakip ediyorlar daha teşhis koyamadilar bakalım 2 ay sonra yine gidicez
Canım beybisi ne iyi tanır beniOda senin gibi yoğun
Aynen öyle canımÖyle canim.canimizla da sinaniyoruz malimizla da aynı denilen gibi iste
Gazozcum
Soğuklar başladı iş yok die gelmiyorumGazozcum
Dedim sana,salep ver artık sıcak sıcakSoğuklar başladı iş yok die gelmiyorum
O zaman Pınar yine gelsin .Kafanız karışmasınYoksa geliyor muPınar yarışmasından aklım karıştı
Şimdi anladım :)
Tüp bebek gebeliklerinde kanama bir çogunda oluyor. Forumda tanıdığım bir çok arkadaş gebelik sırasında kanama yaşadı. Bende dahil.
Bol bol istirahat edecek. Ayakta kalmasın fazla. İnşallah sımsıkı tutunsun bebegi. Saglıkla kucağına alsın
Amin canım Sağolasın
Beybim tanımam mıCanım beybisi ne iyi tanır beni
Yine bana söylüyorBu sevdalarrrr boşunaaaa leyyyy bu sevdalar boşunaaaaa
GeliyormuO zaman Pınar yine gelsin .Kafanız karışmasınYoksa geliyor mu
Geliyormu
GELİYORDUUUU
Evde de hiç pınar kullanamamO zaman Pınar yine gelsin .Kafanız karışmasınYoksa geliyor mu