Evet birinin canli ders 8:30 da başlıyor diğeri 9:10
Birde ortanca pazrts salı okula gidiyor
Bugün onu okula biraktim öğretmeni zeytin istedi okula gittim ona onu verdim sonra markete geçtim temizlik falan bugün kendime masumalr apartmanı izlerken gelmeye çalıştim olmadı daha beter oldum
Hepinizden Allah razı olsun kızlar çok tşk ederim dualarınızı eksik etmeyin ins Allah kiminki kabul olur bilinmez ismimle dua ederseniz sevinirim aklınıza geldikçe beni anın ismim Gülseren hakkınızı helal edin
Hepinizden Allah razı olsun kızlar çok tşk ederim dualarınızı eksik etmeyin ins Allah kiminki kabul olur bilinmez ismimle dua ederseniz sevinirim aklınıza geldikçe beni anın ismim Gülseren hakkınızı helal edin
Allah iyilik versin canım benim çocuklara şiga versin inşallah havalar soğuk dikkat edin evet canım heyacanlıyım tabiki çok çekişmeli olacak tarifler güçlü nasip kimin olacak görecez