Yaa,cansın senEveeeet tabiki sana yaptım bu ara modun düşüktü ya moral olsun diye baş harfini yaptım
Eveeeet yeni başlangıç olsun bu sağlıkla evladını kucağına al diyerek kutlama yapıyoruz sağlık ın S sini yaptım
Bugün aklıma düşmüştün inanır mısın denk gelmiyorum ne zamandır diye nasılsın
Iyi akşamlar canımm
Tamam şifre taş olsunAynen bu aradaaa giden taşların için kutlama yapıyoruz Jennam sağlığına kavuşmanın kutlaması ondan S yaptım
Eveeeeeetgüzel olmuş mu
Yaa canımsınnO kadar güzel şeyler yapıyor ki,maşallah
Aaa şüphen mi var ayol kendim yaptım tabi yapım aşamaları da sayfamda sen takip etmiyor musun yoksaaaaKendi yaptıysa efsooooo olmuş
Bize de yapıp yollarEe bu kız nerdeydi kocişe gelince neler yapıyor
Güzel ne demek hazır sandım o dereceEveeeet tabiki sana yaptım bu ara modun düşüktü ya moral olsun diye baş harfini yaptım
Eveeeet yeni başlangıç olsun bu sağlıkla evladını kucağına al diyerek kutlama yapıyoruz sağlık ın S sini yaptım
Iyi akşamlar canımm
Tamam şifre taş olsunAynen bu aradaaa giden taşların için kutlama yapıyoruz Jennam sağlığına kavuşmanın kutlaması ondan S yaptım
Eveeeeeetgüzel olmuş mu
Yok kız hangi sayfaYaa canımsınn
Aaa şüphen mi var ayol kendim yaptım tabi yapım aşamaları da sayfamda sen takip etmiyor musun yoksaaaa
Çok beğendim hepsini ben ,Evva daha görmemiş herhalde :))Yaa canımsınn
Aaa şüphen mi var ayol kendim yaptım tabi yapım aşamaları da sayfamda sen takip etmiyor musun yoksaaaa
Yok kız hangi sayfa
İviittt bekliyoruz adresi veriyorum evva.comBize de yapıp yollar
Senden iyi politikacı olurEveeeet tabiki sana yaptım bu ara modun düşüktü ya moral olsun diye baş harfini yaptım
Iyi akşamlar canımm
Eveeeeeetgüzel olmuş mu
Ya cittimisinizÇok beğendim hepsini ben ,Evva daha görmemiş herhalde :))
Yine keklendim değilmi
Kocişkolattam için her şeyEe bu kız nerdeydi kocişe gelince neler yapıyor
Ben iptalKocişkolattam için her şeybak sana bunu yazarken dansa kaldırdı beni(Benim Adım Melek e bakıyoruz da Kutsi şarkıya girmişti demin )
ailesinden fırsat bulsak tatlı bi çiftiz aslında biz
Tabiki vallahi yollarım ya yeter ki isteBize de yapıp yollar
Ayy cok teşekkür ederimGüzel ne demek hazır sandım o dereceellerine sağlık başarının devamını diliyorum ve bir bomba patlatmanı bekliyorum
Atarım özelden şimdiYok kız hangi sayfa
Ya evet ellerine sağlık valla tek tek beğenmişsin bi de çok teşekkür ederimÇok beğendim hepsini ben ,Evva daha görmemiş herhalde :))
Maksat herkes mutlu olsun sultanım haksız mıyımSenden iyi politikacı olur
Teşekkür ederiz
Nerde bunsayfa beni çışdırtmak mı istiyorsunTabiki vallahi yollarım ya yeter ki iste
Ayy cok teşekkür ederimnasıl bir bomba bekliyorsun
Atarım özelden şimdi
Ya evet ellerine sağlık valla tek tek beğenmişsin bi de çok teşekkür ederim
Maksat herkes mutlu olsun sultanım haksız mıyım
Valla kız spontane gelişti öyle Kutsi gitarla şarkısına girince gel dans edelim dedi ortada dans ettik şarkı bitene kadar şimdi oturduk izlemeye devam diziyiBen iptal
Bebebeğim devrelerime iyi davran
Benim kocamın sayfası yok yok seni çıldırtmak istiyorummNerde bunsayfa beni çışdırtmak mı istiyorsun
Ay at banaBenim kocamın sayfası yok yok seni çıldırtmak istiyorumm
Instagram da ayol atcam şimdi özelden burdan yasak sanırım
Yok kız vala şaka yapıyonuz sandımValla kız spontane gelişti öyle Kutsi gitarla şarkısına girince gel dans edelim dedi ortada dans ettik şarkı bitene kadar şimdi oturduk izlemeye devam diziyiyani bizi bize bıraksalar iyi insanlarız demek istedim uğraşmasalar bizle keşke şimdi daha anlaşılır oldu mu devrelerini incitmek en son isteyeceğim şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?