- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Hoşgeldin,sefalar getirdin canımın içi,nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin,sefalar getirdin canımın içi,nasılsın
Ablacım ameliyat nasıl geçti iyimisin varmı ağrın falan senide merak ettim bugünAmin,inşallah
Hosbuldum canım iyiyim,sen nasılsın? DinleniyorumHoşgeldin,sefalar getirdin canımın içi,nasılsın
Çok şükür canım, iyi geçti Var ama idare edecek gibi. Sen nasılsın?Ablacım ameliyat nasıl geçti iyimisin varmı ağrın falan senide merak ettim bugün
Çok sevindim ablacım iyi olmana ins Allah daha iyi olacaksın bende bugün Evva in gazına geldim doktora gittim sabah 7.20 de evden çıktım 16 da eve geldim günüm hastanede geçti hormon tahlili için gittim tüp bebeğe başladım geldim hala şaşkınım neye niyet neye kısmet sonuclarim güzel çıkınca doktor direk tedaviye başladı dualarınızı bekliyorum ins AllahÇok şükür canım, iyi geçti Var ama idare edecek gibi. Sen nasılsın?
Allah sana da,isteyen herkese de nasip etsin inşallah canım Tatmak isteyen herkese tattirsinÇok sevindim ablacım iyi olmana ins Allah daha iyi olacaksın bende bugün Evva in gazına geldim doktora gittim sabah 7.20 de evden çıktım 16 da eve geldim günüm hastanede geçti hormon tahlili için gittim tüp bebeğe başladım geldim hala şaşkınım neye niyet neye kısmet sonuclarim güzel çıkınca doktor direk tedaviye başladı dualarınızı bekliyorum ins Allah
Çok şükür,bin şükürHosbuldum canım iyiyim,sen nasılsın? Dinleniyorum
Sağol ablacim amin ins AllahAllah sana da,isteyen herkese de nasip etsin inşallah canım Tatmak isteyen herkese tattirsin
Sen dinlenebildin mi ?Çok şükür,bin şükür
Amin canımSağol ablacim amin ins Allah
Eskiden bi öğlen uykusuyla dinlenebilirdim ama artık yetmiyor.birazdan yatarım yine :)Sen dinlenebildin mi ?
Erken uyursun dengelenir:))Eskiden bi öğlen uykusuyla dinlenebilirdim ama artık yetmiyor.birazdan yatarım yine :)
Sagol canım Allah razı olsun tşk ederimGulumse24 sana da hayırlı olsun diyelim hadi bakalım her şey gönlünce olsun
Bana mı yaptınEki Görüntüle 2708546
Pastam nasıl olmuş hanımlaaaaar
Süper olmuş neyi kutluyoruz benim tedavimimiEki Görüntüle 2708546
Pastam nasıl olmuş hanımlaaaaar
Hepimiz üstüne alındıBana mı yaptın
Ellerine sağlık canım