- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Fahri birinci nasıl oluyor reeeeBak o Canfeb gacısı benden önce fahri birinci olursa topiği yakarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fahri birinci nasıl oluyor reeeeBak o Canfeb gacısı benden önce fahri birinci olursa topiği yakarım
Yaa,şapşikoooo çok iç gıdıklayıcı. bilgisayar ekran fotisi yaptım
Evet dümdüz çekmişsin hem
Sürmeli mi bakayım
O zaman iyiOnlar sayılmaz
Evet simli siyah gibiMax factor gibi duruyo senin ki
İyi uykularhadi ben de gidip güzelleşeyim
Allah yardımcın olsun canımBen hastaneye doğru gidiyorum. Allah kısmet ederse görüşürüz. Umrunda olan herkesi öpüyorum,Allaha emanet olun
İlki benim aslında fasulye iken 1.olmaktan bahsediyorFahri birinci nasıl oluyor reeee
Sağol canımAllah yardımcın olsun canım
ben olacam vurucam kırbacı beklesin oİlki benim aslında fasulye iken 1.olmaktan bahsediyor
Ama uzun süre geçtiği için fasulyeligim bitti.O bitmeden 1.olayım diyor.Ben 1.5 yıl bekledim onuda bekletiriz
Öpücüklerim mesajın içine kaçmışSağol canım
Tarifler çok iyi geliyor iki oyu verirken sasiracagiz yineTarif gelmiş yokmu arttıran
Ayy sormaTarifler çok iyi geliyor iki oyu verirken sasiracagiz yine
Bende dedim nerdelerÖpücüklerim mesajın içine kaçmış
Sen nohutlu dürüm hiç yemedin miMinik Duduklu Tencere nohutlu gözleme nasıl ola ki
Çok duydum ama hiç yemedimSen nohutlu dürüm hiç yemedin mi
Gözlemeye çok şaşırdın ondan sordum
İnşaallah nasip olurÇok duydum ama hiç yemedim
Opmeden yollarmiyimBende dedim nerdeler
Sen yuvarla onu yaa 2 yap benceİlki benim aslında fasulye iken 1.olmaktan bahsediyor
Ama uzun süre geçtiği için fasulyeligim bitti.O bitmeden 1.olayım diyor.Ben 1.5 yıl bekledim onuda bekletiriz