- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Max factor gibi duruyo senin ki
Sürmeli mi bakayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Max factor gibi duruyo senin ki
Sürmeli mi bakayım
Gratisten almıştımMax factor gibi duruyo senin ki
Brokolilere tek tek inci dikerim ben de napimEn az 1 yıl yok
Mesela kategori çorbalar sen brokoli yada karbabahar çorbası yap
-nana-3 yıl önce üyeliğim vardı bebek istiyordum oylelik katıldım o zamandan konusmuslugumuz var mı bilmiyorum
Olur bize uyarBrokolilere tek tek inci dikerim ben de napim
Abla o hasetle bir yandan eritirim diye düşünüyorumDiyet ne olacak
Sizde kimsiniz ben hepinizi geçerim niye demiyorsunAbla o hasetle bir yandan eritirim diye düşünüyorum
Hatırlamıyorum ki bebegim gibi bir şeydi ondan yeni uyalik açtım. O zaman bu kadar aktif değildim tabii sikintidaydim Allah'ım çok şükür geçti o günlerO üyelik nicki neydi?
İyi uykularhadi ben de gidip güzelleşeyim
Geçebilirmiyim kiSizde kimsiniz ben hepinizi geçerim niye demiyorsun
Çok şükür :)Hatırlamıyorum ki bebegim gibi bir şeydi ondan yeni uyalik açtım. O zaman bu kadar aktif değildim tabii sikintidaydim Allah'ım çok şükür geçti o günler
Bizi geçemeselerdi 20 madalyamız olurduGeçebilirmiyim ki
İşte yaaaa şunu deseler,hemen cips kola köşeye çekilSizde kimsiniz ben hepinizi geçerim niye demiyorsun
Ama onu hatırlamıyorum ki kaç sene oldu. Kazen biliyorum bir de mune-nana-
Lunya
Nananais
Bunlardan birine denk gelmissindir, başlığı hatirlarsan ben bulurum seni
Birde bundan kazen abini haberi var mı 2.üyeliğe giriyor
Orası öyle tabi bana farkketmez çok hoşuma gitmeye başladı güzel yaptıkçaBizi geçemeselerdi 20 madalyamız olurdu
ooo çok iç gıdıklayıcı. bilgisayar ekran fotisi yaptımBeğendin mi nude pozlarımı?
Sağol kuzumAllaha emanet ol inşallah seni burda bekliyor olucaz ❤
Sağolasın canımAllah yardımcın olsun kuzum,iyi haberlerle,sağlıkla dön inşallah,Allaha emanet ettim