- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Ocağa bakarım,prizlere bakarım,süpürgelikler mühimCam kapı yapayım yeter sanırsam halıları vereyim birde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ocağa bakarım,prizlere bakarım,süpürgelikler mühimCam kapı yapayım yeter sanırsam halıları vereyim birde
Soda alalım sadeKola cips falan al kuru kuruya gitmez
Benim 2 hakkım varDua edelim de ilk 6 ayda 3 biri 3 biri alsın madalyayı biter ozaman
En nefret ettiğim supurrgelik üstü toz toz pislik bulamazsın da çocuk odasında kendini kaybedebilrisin eşyadan oyuncaktanOcağa bakarım,prizlere bakarım,süpürgelikler mühim
Diyet ne olacakKola cips falan al kuru kuruya gitmez
Yaşasın 5 aya düştü :))Benim 2 hakkım var
Allah'a emanet ol canımBen hastaneye doğru gidiyorum. Allah kısmet ederse görüşürüz. Umrunda olan herkesi öpüyorum,Allaha emanet olun
Üzdün,değdi miYok size öyle 1.olacak tarif veren olmaz diyorum
Sağol güzelciğim, aminAllah'a emanet ol canım
Rabbim yardımcın olsun
Bi daha bak istersenSenin şeytan emojisi sürmeli gibi benimkiler öyle değil
El mecburAaa öyle zevkli olmaz,hep beraber
En az 1 yıl yokÜzdün,değdi mi
Yeni çıkmışım şurda covid servisinden
3 yıl önce üyeliğim vardı bebek istiyordum oylelik katıldım o zamandan konusmuslugumuz var mı bilmiyorumBiz seninle daha önce tanistik mi , eski uyeymissin, laf aramazsa kk da tanimadigim kimse yoktur
Allah yardımcın olsun kuzum,iyi haberlerle,sağlıkla dön inşallah,Allaha emanet ettimBen hastaneye doğru gidiyorum. Allah kısmet ederse görüşürüz. Umrunda olan herkesi öpüyorum,Allaha emanet olun
O üyelik nicki neydi?3 yıl önce üyeliğim vardı bebek istiyordum oylelik katıldım o zamandan konusmuslugumuz var mı bilmiyorum
Allaha emanet ol inşallah seni burda bekliyor olucaz ❤Ben hastaneye doğru gidiyorum. Allah kısmet ederse görüşürüz. Umrunda olan herkesi öpüyorum,Allaha emanet olun
Onlar sayılmazEn nefret ettiğim supurrgelik üstü toz toz pislik bulamazsın da çocuk odasında kendini kaybedebilrisin eşyadan oyuncaktan
Bir şekilde konuyu açtım . Sakin sorma inan bir daha aynı şeyi yapabileceğimi sanmıyorumTuruncu gibi yapıyor kalem işareti ve bu sayfadan bir geri çıkınca üstte canım