- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Farkındayım şuan çokÇok mutluyum eşim de benle uğraşıyor gitmemek için bende çok üzüldüm farkındaysan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farkındayım şuan çokÇok mutluyum eşim de benle uğraşıyor gitmemek için bende çok üzüldüm farkındaysan
Beğendin mi nude pozlarımı?Gısgandın mı
Aşk olsun,kiralık dinazorla çalıştığımı nerde gördün,kendi çiftliğimdenDinozor kiralamış diyolla
Birini bana versen nolurduYakala hemşirem
Yakisir hemsiremben de öyle dedimAşk olsun,kiralık dinazorla çalıştığımı nerde gördün,kendi çiftliğimden
Yansın tariflerrr oylamada söndürelimYanacak buralar
1.ve 2.biz oluruz sizde artık kaç olursanızYansın tariflerrr oylamada söndürelim
O zaman paşa hakkımı kullanırımTabi ki hayır
Yok yok çıktık,2 saat olmuştur.annemde takıldım biraz,şimdi evdeyim.duş aldım,2 lak lak edip uyuycamHala hastanede misin onu söyle
Yansın geceler,Pelinsu,EcelerYansın tariflerrr oylamada söndürelim
ne güzelYok yok çıktık,2 saat olmuştur.annemde takıldım biraz,şimdi evdeyim.duş aldım,2 lak lak edip uyuycam
Güzellik uykusu mühimYok yok çıktık,2 saat olmuştur.annemde takıldım biraz,şimdi evdeyim.duş aldım,2 lak lak edip uyuycam
Cumartesü yoldayım,hemen başla yoksa tüm kk ya ifşaaaaBana da uğra bir kahve içelim ama gelmeden bir 10 gün önce alo de evi kirklayayim
Tamam çok şükürYok yok çıktık,2 saat olmuştur.annemde takıldım biraz,şimdi evdeyim.duş aldım,2 lak lak edip uyuycam
Abla ozaman ikiniz yarışın biz boşuna hazırlanmayalım1.ve 2.biz oluruz sizde artık kaç olursanız
Cam kapı yapayım yeter sanırsam halıları vereyim birdeCumartesü yoldayım,hemen başla yoksa tüm kk ya ifşaaaa
Ama olmaz en az 5 tarif olmalıAbla ozaman ikiniz yarışın biz boşuna hazırlanmayalım
+1Abla ozaman ikiniz yarışın biz boşuna hazırlanmayalım