• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    700
  • Anket Kapalı .
Ama süslememe izin vercen dimi :KK53:
Hastane kayıtlarında yok hala 🙄 sağlık ocağından aldığım sonuca göre bıraktı. dr seni çok bilgili gördüm didi bağa 😬 bilse nasıl vırt zırt gezdiğimi,kelepçelerdi beni servise :KK70:
Tabi ki süsle ama tarif alabilir misin bilmem:70:
Tüm yaz fink fink gezdin:70:

Nasılsın canım gece zor ayrıldık 🤭🤭
Evet çok özlemişim :KK68: sabah pazar yaptım geldim simdu süt kaynattim sabahtan yoruldum Allah tan dün temizlik işini halletmistim :KK49:

Yarın anneme gidiyorum da azıcık :KK49:

Ama süslememe izin vercen dimi :KK53:
Hastane kayıtlarında yok hala 🙄 sağlık ocağından aldığım sonuca göre bıraktı. dr seni çok bilgili gördüm didi bağa 😬 bilse nasıl vırt zırt gezdiğimi,kelepçelerdi beni servise :KK70:
Önce benimkini suslucez ya beraber o.O

Evet çok özlemişim :KK68: sabah pazar yaptım geldim simdu süt kaynattim sabahtan yoruldum Allah tan dün temizlik işini halletmistim :KK49:

Yarın anneme gidiyorum da azıcık :KK49:
Oh oh hadi git anacığına fiki fiki :KK45:

Konu açma tuşu şimşek gibi olan değil miydi? Ona basıyorum konu aç yazmıyor :işsiz:
Turuncu gibi yapıyor kalem işareti ve bu sayfadan bir geri çıkınca üstte canım 😌

Bi izmir kaldı,temelli dönüş yapıcam sonra :KK70:
Sen dağıt,kalanı bana verirsin :KK30:
Bana da uğra bir kahve içelim ama gelmeden bir 10 gün önce alo de evi kirklayayim :D

Back