- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
ArkandayımSavun beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ArkandayımSavun beni
Hala kazandigim fairy deterjanlri kullaniyorum ayiptir soylemesiOlsun başka başarıları var
Tenhaya gel,özele
GeliyorumTenhaya gel,özele
İki yarışma birbirinden bağımsızBence hiçbir şekilde asla ve kat a zinhar hiç ödül almamışlar yarışmalı mesela ben
Bu seferki ödül neymiş
Olsun şu ya da bu yarışmada hiç ödülü olmayan zavallı ezikler olarak yarışmak istiyoruzİki yarışma birbirinden bağımsız
Zaten 3 kişi varOnlarda olamıyor şans vermek lazım:)Olsun şu ya da bu yarışmada hiç ödülü olmayan zavallı ezikler olarak yarışmak istiyoruz
Ama bu hiç olmadı yakıştıramadımOlsun şu ya da bu yarışmada hiç ödülü olmayan zavallı ezikler olarak yarışmak istiyoruz
Ya ben böyle konularda çok fevriyim hatta o yüzden aramadım öğretmeni eşime açacağım önce bu konuyu ..bu öğretmen ile aynı sınıfta veliydik önceden oğlumu tanıyor yani ...hatta aklıma şu geldi bir gün önce kenidis derse giremedi ozaman bizde haklasaydik onu diye düşündüm ...bircdersi boş geçti cocuklarin onun yüzünden ...kendilerine gelince sistem bize gelince herkes tekmil duracak hala öfkem geçmediOnun sinirleri bozulmuş heralde ortada bir sorun yok çünkü verip ve veriştirecek bu ne öfke yani bi ses kapattı diye sonuçta teknolojik bir şey bu sistem bozulup kapanadabilirdi kasıtlı bir durum yok niye bu kadar ciddiye almışsa. Bence konuş bi hocam evde hepimiz için zor bir süreç zaten ama dikkatimi çekti tepkiniz fazla geldi diye boşver içinden tartışma onunla konuş direk
Bugün tüm öğretmenler anlaşmalı anladım ben herkes bana laf sokuyor Evva de soktu zaten sokan sokanaBen de aynı biraz bekliycem rakipleri göreyim bi Tenceresiz kaldim anne gibi oylamanın sabahı yüklerim en kötü
Bugün 2 kilo undan bazlama yaptım 3 komşu 6 kilo undan gözleme yaptık aha bak şimdi koydum en değerli varlığımı yere nasıl tembelim soylesene
Ama ne dedim ki benBugün tüm öğretmenler anlaşmalı anladım ben herkes bana laf sokuyor Evva de soktu zaten sokan sokana
İAma ne dedim ki ben
E ama engellemişlerSeni engellemisler yarışmadan dedin
İ