- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
gözlerini kısıp bakınca nevoşu andırıyo biraz dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözlerini kısıp bakınca nevoşu andırıyo biraz dimi
bi kıpraşma kızGeldim zeytin topladımdaaa kışlıkyeşil zeytinimi yaptım
Ama kim istemez böyle kostüm diken teyze/hala olsa daha ne maaşallah şimdiden kolay gelsin o zaman sıra uzar dahasağol canım
başıma iş açtım biraz ama :)
yeğenler sıraya girdi,2 tane daha dikmem lazım
bence de aşk olsunAşkolsun
7 yaş üstü danalara yok dedimAma kim istemez böyle kostüm diken teyze/hala olsa daha ne maaşallah şimdiden kolay gelsin o zaman sıra uzar daha
Kavgada söylenmez bence biz böyleyizgözlerini kısıp bakınca nevoşu andırıyo biraz dimi
sen öylesin hemşirem de, bizi kurtarmazKavgada söylenmez bence biz böyleyiz
Kendini bu kadar gömen de yoktur,duyan da 100 kg üzeri sanacak hemsiremsen öylesin hemşirem de, bizi kurtarmaz
bak 1 boğum daha az olabiliriz belki
vicidina güveniyorsan adres ver,kapına gelsin örtmenimBazen Elalis 'ın 7 yaş altı yeğeni olmak istersin
ruhum şişkoKendini bu kadar gömen de yoktur,duyan da 100 kg üzeri sanacak hemsirem
Hani bizeGeldim zeytin topladımdaaa kışlıkyeşil zeytinimi yaptım
Ama kendin fıstık, bu kadar mütevazı olmaruhum şişko
Ben vücuduma güveniyorum da vücudum bana güvenmiyor sorun olur muvicidina güveniyorsan adres ver,kapına gelsin örtmenim
O da vücudunun problemiBen vücuduma güveniyorum da vücudum bana güvenmiyor sorun olur mu
gece moralimAma kendin fıstık, bu kadar mütevazı olma
no problemaBen vücuduma güveniyorum da vücudum bana güvenmiyor sorun olur mu
Gerçek fikirlerimgece moralim
Hiç yaniO da vücudunun problemi
Benim narin çıtı pıtı mikemmel vicutuma fosfor yeşilinden başka renk düşünemiyorumno problema
renk söyle