- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Eee iyi madem o kadar ısrar ediyorsanHadi yaa az da kalmış bak. Kutlamayı da pek sevmezsin sen eminim ama olsun 10 Ekimde buralarda sönük de olsa bir kutlama yaparız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee iyi madem o kadar ısrar ediyorsanHadi yaa az da kalmış bak. Kutlamayı da pek sevmezsin sen eminim ama olsun 10 Ekimde buralarda sönük de olsa bir kutlama yaparız
Hazırlıklarla Nevreste ilgileniyordu galibaHeyecan dorukta
Nede olsa bu ay yarışmıyor. Çekirdek çitleyip bizi izleyecegine yapsınBak iyi hatırlattın Blue_Peri kız pasta ne alemde onuna kadar anca dikersin katları
Dimi ama boş durmasın şöyle en kokoş en rengarenk kukrime yakışır birşey yapsınNede olsa bu ay yarışmıyor. Çekirdek çitleyip bizi izleyecegine yapsın
O kadar ağrı yapıyor ki bu stent,önünden geçmeye korkuyorum Ama içeceğim mecburJenna16 bol bol su içmekte gerekiyormuş
Ben de acaba Gelibolu mu demek istedi,klavye öyle yazdı dedim Tamam canim,bir arastirayim,tanıdık bir aktar vardı,sordurayim:)3.lükse kaderim demek ki inşallah bu defa değiştirip 4.olcam diyormuşum
Canım ben de yazmıştım sana girebolu diye yazmışım hatta harf hatası yengem kullanmıştı bi bak aktarda bulamazsan yengem güvenilir bi siteden almıştı sorarım ona internet üzerinden alman için
İyi yapmışsın aradan çıktı ne güzel bak. Yaa bu arada doğum günün ne zamandı senin sen pek sevmezsin bunları konuşması biliyorum ama sorayim dedim
Sabahı mı ben son dakika yükleycem minik öyle yapardıBen de aynı biraz bekliycem rakipleri göreyim bi Tenceresiz kaldim anne gibi oylamanın sabahı yüklerim en kötü
Tanıyorum tanımaz mıyımEvet doğru haftaiçi bi gün yaparım muhtemelen ben nasıl tanımışsın beni yaa
Can kankaaaa çok teşekkür ederim hep birlikte güzel yıllarımız olsun inşallahLivreAmour canım doğum günün kutlu olsunSevdiklerin ile birlikte daha nice,mutlu yıllara
İyi geliyormuş azar azar içersinO kadar ağrı yapıyor ki bu stent,önünden geçmeye korkuyorum Ama içeceğim mecbur
yanlis anlama he dedim acaba esi biseymi alacak onumu bekliyor hani buyuk biseymi olucak ucunda oyle gecti aklimdan ondan sordum yaniNevreste geçen muhabbete cevap veremedim .Niye sayıyor demişti Dahliadivin dimi.
Aaa niye saymiyalim benim gibi mikemmel bir sahsiyet doğmuş bu kutlu günü kutlamayalim mi
Can kankaaaa çok teşekkür ederim hep birlikte güzel yıllarımız olsun inşallah
Ablaaaa kankam benim. Çok teşekkürler hep birlikte inşallahDoğum günün kutlu olsun LivreAmour sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı huzurlu yılların olsun
Sunum araştır:)Ama sende 22 gün beklemezsinSabahı mı ben son dakika yükleycem minik öyle yapardı
Aynen aynen,sonuçta içmem sartİyi geliyormuş azar azar içersin
YazıyorumMerhaba
Tarifiniz yapmadan önce bana özelden yazmanız gerekiyor.
Yoksa tarifinizi kabul edemiyoruz:)
Tabii ki kutlayacagizNevreste geçen muhabbete cevap veremedim .Niye sayıyor demişti Dahliadivin dimi.
Aaa niye saymiyalim benim gibi mikemmel bir sahsiyet doğmuş bu kutlu günü kutlamayalim mi
Tamam abla yarın bile yapasım var ama yapmıycamSunum araştır:)Ama sende 22 gün beklemezsin
Tarif neydi,bi kulağıma soylesenTamam abla yarın bile yapasım var ama yapmıycam