- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
E ama engellemişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E ama engellemişler
Haklısın yani gereksiz bir tepki olmuş belki farkında bile değil yaptığı yanlışın o yüzden haberi olsun yaptığından konuşun mutlaka öğretmenle. Eşinle konuşup kendini sakinleştir öyle konuş o zaman öğretmenle boşuna fevri çıkış yapma çok büyük bi mesele yok ne de olsaYa ben böyle konularda çok fevriyim hatta o yüzden aramadım öğretmeni eşime açacağım önce bu konuyu ..bu öğretmen ile aynı sınıfta veliydik önceden oğlumu tanıyor yani ...hatta aklıma şu geldi bir gün önce kenidis derse giremedi ozaman bizde haklasaydik onu diye düşündüm ...bircdersi boş geçti cocuklarin onun yüzünden ...kendilerine gelince sistem bize gelince herkes tekmil duracak hala öfkem geçmedi
Aynen çok konuşan senTam biz
Geliyorum
X: sen ttarif aldın mı kanka
Benim oğlum çok sakin bir çocuk yabancı ortamda malını alsalar neden aldım demez o derece o aglayinca ben sebep oldum diye temelli sinir oldum odaya ben girmesem çocuk sesi kapatmayacaktuHaklısın yani gereksiz bir tepki olmuş belki farkında bile değil yaptığı yanlışın o yüzden haberi olsun yaptığından konuşun mutlaka öğretmenle. Eşinle konuşup kendini sakinleştir öyle konuş o zaman öğretmenle boşuna fevri çıkış yapma çok büyük bi mesele yok ne de olsa
Gün boyu içinde konuşacağına dışından söyle bırak o düşünsün hem bu kadar düşünecek kendini meşgul edecek mühim bir durum yok strese sokma boşuna kendini insaniz yani yanlış anlaşılmalar olabilir, hatalar olabilir. Güzelce konuşmak varken ne kafanda kur ne sonradan üzüleceğin çıkışlar yap sal gitsin içindekiniGeçen bi ogretmene yine kurildum derse çocuğu yok yazdı diye oda girenenisti bizde o yok diye çıkış yaptik ikinci dersin son 10 dk Sina giriş yaptı msj attım öğretmene ama atmadan önce ne saydım söylendim içimden ....öğretmen sıkıntı yok var listede yazdı ...eeee be minik boşuna stres yaptın dedim ...bu ogretmnede öyle olacak eminim @ozlemesra gün boyu aklımda öğretmenin sesi çınladı
Oyy kıyamam ağladı mı. Öğretmen yaptığı şeyin belki bu kadar üzdüğünün bile farkında değildir bak inan ki. Göremediği kaçırdığı noktalarda veliler destek olmalı kimse mükemmel değil bence en azından bugün olan olay olarak değil de genel olarak bir konuş öğretmenle sakinceBenim oğlum çok sakin bir çocuk yabancı ortamda malını alsalar neden aldım demez o derece o aglayinca ben sebep oldum diye temelli sinir oldum odaya ben girmesem çocuk sesi kapatmayacaktu
ben haaa@_Marla_ sende poğaça yapsana
bizden böyle bişey çıkması kuvvetle muhtemelNiye bize diksen olmaz mı @kukrim27 doğum gününde giyerdik
anası çok pimpirikli,asla gitmez oralara şu dönemdeElalis kostüm çok güzel giyip Balıklıgöl 'ün kenarında poz versin yollasınlar sana fotoyu
Aşırı sıcaklar bitti çok şükür ama şöyle akşama doğru bi bunaltıcı sıcak çöküyor yine de arada. Gece serin ama artık baya. Aynen evdeki leğen de olur ama kostüm gerçekten çok çok güzel olmuş ellerine sağlıkanası çok pimpirikli,asla gitmez oralara şu dönemde
ama evde leğene su koyup yüzdürebilir
urfa sıcak mı daha
bizden böyle bişey çıkması kuvvetle muhtemel
Eki Görüntüle 2699143
Geldim zeytin topladımdaaa kışlıkyeşil zeytinimi yaptımHAbibte kk nın en beceriklisi ,en datlusu sende gel özledim
Aşkolsunbizden böyle bişey çıkması kuvvetle muhtemel
Eki Görüntüle 2699143
sağol canımAşırı sıcaklar bitti çok şükür ama şöyle akşama doğru bi bunaltıcı sıcak çöküyor yine de arada. Gece serin ama artık baya. Aynen evdeki leğen de olur ama kostüm gerçekten çok çok güzel olmuş ellerine sağlık