- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Çok tatlısın seeeen biliyon demiiiiOlsun ben düzenlerim sen ekle:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tatlısın seeeen biliyon demiiiiOlsun ben düzenlerim sen ekle:)
Amin,insallahİnşaallah hakettiğini alır:)
Gelmezse haber verirsin canımBende öyle düşünmüştüm o yüzden sormadım
Sende çok tatlısınÇok tatlısın seeeen biliyon demiiii
Benim ilk katildigimda tarifime beğeni yapıp msj atanlardan oylarinizi bekliyorum gibi oldu bu iş nerden bileyim onlar benim rakiplerimmişOlmaz öyle şey daha tarifini görmedin
Zamanla pişiyor insanBenim ilk katildigimda tarifime beğeni yapıp msj atanlardan oylarinizi bekliyorum gibi oldu bu iş nerden bileyim onlar benim rakiplerimmiş
İyi akşamlar canım:)Iyi aksamlar
Artık alıştın olayı kaptın değil miBenim ilk katildigimda tarifime beğeni yapıp msj atanlardan oylarinizi bekliyorum gibi oldu bu iş nerden bileyim onlar benim rakiplerimmiş
Sanki hepsi sana oy vercekmis gibi geliyo demi okadar mesaj beğeni güzel sözler oylama zamani pır pır uçup gidiyor kanma yok öyle bişeyBenim ilk katildigimda tarifime beğeni yapıp msj atanlardan oylarinizi bekliyorum gibi oldu bu iş nerden bileyim onlar benim rakiplerimmiş
İyi akşamlar kaptanım nasılsınIyi aksamlar
O zaman ekleyim kaptanimOlsun ben düzenlerim sen ekle:)
Bugün E Elif_Eylul sormuştu paketin geldimi diye yoksa unutmuştum bu salı 2 hafta olacak galiba demiGelmezse haber verirsin canım
Ben sana unuttum söylemeyi,ben ameliyat oldum diye bana geldi paket,geçmiş olsun hediyesi,senin haberin yok mu ? Ben sen yollattin sandımBugün E Elif_Eylul sormuştu paketin geldimi diye yoksa unutmuştum bu salı 2 hafta olacak galiba demi
Hoşgeldin kaptanimIyi aksamlar
Sorma canım ödevler falan vardiHayırdır çocuklar mı yoruyor
İyiyim canım sağol:)
Iyiyim abla sen nasilsinİyi akşamlar kaptanım nasılsın
Hosbuldum canimHoşgeldin kaptanim
Tamamdır:)O zaman ekleyim kaptanim
Allah yardımcımız olsunSorma canım ödevler falan vardi