- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Evet hep haksız gidiyorum. Yazık değil mi banaAnlamamış ya,ondan dedim,yoksa sen haksız yere gidiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hep haksız gidiyorum. Yazık değil mi banaAnlamamış ya,ondan dedim,yoksa sen haksız yere gidiyorsun
Kafa nereye biz oraya abla takıl senNereye gidiyoruz
Arkadaşta olsa oyum hakedene. O işin şakası tabi abla gözüme kestirdiklerim var meselaOlmaz öyle şey daha tarifini görmedin
Yazık,adın cıkmış dokuza,bir iniverse sekizeEvet hep haksız gidiyorum. Yazık değil mi bana
Yoksa içimden bir şeyler çıkabilirAğır olman lazım kariyer sahibi hatunsun
Aslında çok uslu biriyim ben mune ve kazen görse bunu bana çok gülerlerYazık,adın cıkmış dokuza,bir iniverse sekize
Seni çok tanımıyorum biraz tanışalım,kaynaşalım o zaman sen söylemeden ben inanırım:)Bu sefer gerçekten arada kaynadm ama inan bana bana inanmana ihtiyacım var
Bastir bastirabildigin kadarYoksa içimden bir şeyler çıkabilir
Tamam sana takılıyorumKafa nereye biz oraya abla takıl sen
Kesiiin Hele patronAslında çok uslu biriyim ben mune ve kazen görse bunu bana çok gülerler
Dur daha gelecekler var acele etmeyelimArkadaşta olsa oyum hakedene. O işin şakası tabi abla gözüme kestirdiklerim var mesela
Çok bastırdım sancı yaptıBastir bastirabildigin kadar
Kızlar geyik yaparken sadece yaşımı söyledim 35 dedim sonra onlar geyiğe devam etti ben ban banSeni çok tanımıyorum biraz tanışalım,kaynaşalım o zaman sen söylemeden ben inanırım:)
Kaç tarif var ki 30 geçti miDur daha gelecekler var acele etmeyelim
Jenna16 Kukrim Tenceresiz kaldim anne nerdesiniz tek tek etiket ettirtmeyin tüm topik sakinlerini bekliyorumTamam sana takılıyorum
Fena olmuşKızlar geyik yaparken sadece yaşımı söyledim 35 dedim sonra onlar geyiğe devam etti ben ban ban
Müdahale gerekirse burdayimÇok bastırdım sancı yaptı
Kuru,yaş,yanmak en çok sen ve Merve yanıyorKızlar geyik yaparken sadece yaşımı söyledim 35 dedim sonra onlar geyiğe devam etti ben ban ban
Ben tamam didimJenna16 Kukrim Tenceresiz kaldim anne nerdesiniz tek tek etiket ettirtmeyin tüm topik sakinlerini bekliyorum
Yok canım 30 olmaz hatta 20-22 civarı olacak:)Kaç tarif var ki 30 geçti mi
Acemi olduğum çok belli oluyor dimi