- 16 Ağustos 2010
- 293.089
- 603.020
- 43
İnşaallah canımEvet abla kesin karar verdim 1 2 hafta geçse alışırım 70 lere insem oda iyi baktım veriyorum devam inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canımEvet abla kesin karar verdim 1 2 hafta geçse alışırım 70 lere insem oda iyi baktım veriyorum devam inşallah
Evet abla bugün toplamti vardı ...okula gitmeyenler sınavlardan muafmis ...ama okula gitmeyenler için hiç bişey düşünülmemişPazartesi okulunuz başlıyor
E ben haftaya poğaça yapıcam bide yarebbimİnşaallah canım
Keşke yapsaydın sonra başlasaydınE ben haftaya poğaça yapıcam bide yarebbim
Komşulara kopuk tabakta dağıt geri tabak getirmezler hemE ben haftaya poğaça yapıcam bide yarebbim
O gün bişey yemesem kararında onu yesem kurtarırım belkiKeşke yapsaydın sonra başlasaydın
Öğlene kadar bitirmiş ol otur ye akşamda sebze,salata falan yersinO gün bişey yemesem kararında onu yesem kurtarırım belki
Evde tazmanya canavarı var zatiKomşulara kopuk tabakta dağıt geri tabak getirmezler hem
Tamam o zaman sana kalmaz zatenEvde tazmanya canavarı var zati
Öyle deme cok naif insanlarız biz sadece su içsek uariyorEvde tazmanya canavarı var zati
Aynen abla öyle yaparım illaki yemek istiyor insan yapacak bişey yokÖğlene kadar bitirmiş ol otur ye akşamda sebze,salata falan yersin
Aynen canım yapınca yemeden olmuyor:)Aynen abla öyle yaparım illaki yemek istiyor insan yapacak bişey yok
Bir parça bıraksa yarabi şükürTamam o zaman sana kalmaz zaten
Aynısı bizim evde de varBir parça bıraksa yarabi şükür
Daha iyi o zamanBir parça bıraksa yarabi şükür
Hangi evde yok kiAynısı bizim evde de var
Ben öyleyim çok su içerim karnım şişer bide hareket ettiğimde karnımda su sesi gelmez miÖyle deme cok naif insanlarız biz sadece su içsek uariyor
Bende oykeyim bizi su şişiriyor zatenBen öyleyim çok su içerim karnım şişer bide hareket ettiğimde karnımda su sesi gelmez mi