- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.745
Benimki de geç oldu bak sıkıntı yok iyiyim şükür evdeyim ne olsun yarın okila serüveni başlıyorIyiyim minik sen nasılsın
Biraz gec oldu ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de geç oldu bak sıkıntı yok iyiyim şükür evdeyim ne olsun yarın okila serüveni başlıyorIyiyim minik sen nasılsın
Biraz gec oldu ama
Yok daha gelmiyorGeliyomu
Gelsemi artiiiikYok daha gelmiyor
hayırdır geçmiş olsun yazmışlar ama tamamını okuyamadım topiginsağol canım canım Çok sıkkın giremedim buralaraaa
Mutlu pazarlar canlar ❤
Hoşgeldin elinde boş gelmemissin gördümBen geldim hanımlar
Gercekten okul basliyomu ilkokullar 5gunmus galiba bizimki lise diyr 2gun ama bilmiyorum geneBenimki de geç oldu bak sıkıntı yok iyiyim şükür evdeyim ne olsun yarın okila serüveni başlıyor
1-2-3-4-8-12 başlıyor yarın ...meslek okullarındaki lerin zaten atölye dersleri varmış önceden ...başka sınıfları bilmiyorum ama ilkokullar iki gün okul bir gün uzaktan eğitim olarak devam edeceklerGercekten okul basliyomu ilkokullar 5gunmus galiba bizimki lise diyr 2gun ama bilmiyorum gene
Bizimkiler gecen hafta basladi sadece 2gun gitcekler sonra uzaktan egitim zaten nasil olcaksa eba cekmiyo canli ders giremiyolar egitim durdu felc Allah yardimcimiz olsun1-2-3-4-8-12 başlıyor yarın ...meslek okullarındaki lerin zaten atölye dersleri varmış önceden ...başka sınıfları bilmiyorum ama ilkokullar iki gün okul bir gün uzaktan eğitim olarak devam edecekler
Yakın ablacım üçününde okul evden görünüyor:)Çok teşekkür ederim Nevrestem..
Okullarda hijyen kurallarına çok dikkat ediliyor. Eviniz okula uzak değilse gitmesinde fayda var. Öğretmeniyle bulusmali çocuk . Sen bilinçli birisin eminim çocuğuna ne yapması gerektiğini anlatmış uygulamişsindir. Sağlıklı beslendiginizi de biliyorum bağışıklığı da güçlüdür... Allah esirgesin her türlü olumsuzluktan.
Bir sıkıntı yok inşaallahsağol canım canım Çok sıkkın giremedim buralaraaa
sanada ablamHayırlı Pazarlar
Ablacığım bizim buralar yandı daAcil şifalar dilerim habibtem
Malesef doğru bitanem..Hatay' da olduğunu unutmuşum. Çok geçmiş olsun. Yüreğimizi yaktı...sebep olanlar kahr u perişan olsun.Ablacığım bizim buralar yandı da
Off çok kötü olmuş kuzumya valla içim gittiçok geçmiş olsun balım dikkat edin kendinize. Sebep olanların Allah belasını versin.Ablacığım bizim buralar yandı da
Gecmis olsun canimyaaaa cok acı birhaber kacgundur Rabbim yardimciniz olsunAblacığım bizim buralar yandı da
Geçmiş olsun canım çok kötüydü izledimAblacığım bizim buralar yandı da
Allah her türlü beladan hastalıktan uzak eylesin ailemizi sevdiklerimizi nevrestem.Yakın ablacım üçününde okul evden görünüyor:)
Aynen ona katılıyorum özellikle oğlum 5. sınıf oldu okulunu,arkadaşlarını ve öğretmenini tanısın istiyorum:)Ama kararsızım:/
Tabi takdir Allah'tan olacaksa kaçış yok gelip bulur bizi :)
Çok teşekkür ederiz
Amin ablacımAllah her türlü beladan hastalıktan uzak eylesin ailemizi sevdiklerimizi nevrestem.
Poğaça mı yaptım da geldimhayırdır geçmiş olsun yazmışlar ama tamamını okuyamadım topigin
Hoşgeldin elinde boş gelmemissin gördüm