- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Bu güzeldi hakkatende öyle oldunKendimi gelinin kız kardeşi gibi hissediyorum ahretligim,bir görümce basım eksik Kukrim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu güzeldi hakkatende öyle oldunKendimi gelinin kız kardeşi gibi hissediyorum ahretligim,bir görümce basım eksik Kukrim
Yedek aldık ya ahretlik,tenhada dökerizSana dedim dimi biraz daha sim döktür diye su kafana ahretlik
Bu güzeldi hakkatende öyle oldun
Olur olurHani şu servis catallari var ya en büyüğünden ,ondan almışım yanima gelirken ,olur mu
ay gerçekten deliyizYedek aldık ya ahretlik,tenhada dökeriz
Kimse görmez o zaman şöyle tepene bol bol dök :)Millet gelinin kardeşi nasıl olur görsünYedek aldık ya ahretlik,tenhada dökeriz
Çok şüküray gerçekten deliyiz
Dimi ama bol bol bol dok dedim belli olsunKimse görmez o zaman şöyle tepene bol bol dök :)Millet gelinin kardeşi nasıl olur görsün
Kimse görmez o zaman şöyle tepene bol bol dök :)Millet gelinin kardeşi nasıl olur görsün
Senin en sevdiğin renk mor mu yoksa başka bir anlamda mı yazdın:)ay gerçekten deliyiz
Ayyyy eskiden neydi öyleDimi ama bol bol bol dok dedim belli olsun
Gündüz feneri gibi oldumDimi ama bol bol bol dok dedim belli olsun
Azcikta bana dok hoplicam ziplicam diye terle aktı gitti olan simYedek aldık ya ahretlik,tenhada dökeriz
İmkansız gitmez bir hafta seninle beraberAzcikta bana dok hoplicam ziplicam diye terle aktı gitti olan sim
Evet çok seviyorumSenin en sevdiğin renk mor mu yoksa başka bir anlamda mı yazdın:)
2.si sonunda yazabilmişsin hayırlı olsun
Gelin telleri vardı, köylerde, bayılırdım:)Ayyyy eskiden neydi öyle
ay gerçekten deliyiz
Benimde en sevdiğim renkEvet çok seviyorum
Mune abladan yardım istedim o yaptırdı sagolsun
Tamam gelAzcikta bana dok hoplicam ziplicam diye terle aktı gitti olan sim