- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Çok ipucu vardi fotoda biliyorum doğum günü olduğunuNereden bildin demiyeceğim
Ecet Kukrişin doğun günü için:)Bugün doğum günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ipucu vardi fotoda biliyorum doğum günü olduğunuNereden bildin demiyeceğim
Ecet Kukrişin doğun günü için:)Bugün doğum günü
Tanımamak mümkün değilÇok ipucu vardi fotoda biliyorum doğum günü olduğunu
Ortim sözünü tuttu işte orti dediğin böyle havalı fistek yapr
Seni sana mı yedireceğim Pasta yiyemezsin diye salatalık ikram edeyim dedimHıyar mi demek istedin sen bana
Bende kuzen yok olsa olsa eşim ele geçirmiştirSenin kuzen senin hesabı ele geçirmiş sanki
Ne örtüsü bebisim?Ortim sözünü tuttu işte örtü dediğin böyle havalı fistek yapr
Enişte geçirmesinde kuzen çokta möhüm dellllSenin kuzen senin hesabı ele geçirmiş sanki
Bilemedim bir şey varYada diyet sana yaramadıBende kuzen yok olsa olsa eşim ele geçirmiştir
Orti diyorNe örtüsü bebisim?
Yaa nerden çıktı anlamadım düzelttim hemenNe örtüsü bebisim?
BegenemedinmiBlue mu yapmış
Oda doğruEnişte geçirmesinde kuzen çokta möhüm dellll
Kimyada benzer benzeri çözer diye ogretmislerdi aklım ona gitti demek verin guccuk bi dilim pasta yiyem de yatamSeni sana mı yedireceğim Pasta yiyemezsin diye salatalık ikram edeyim dedim
Dalililim ama bakBen yemem zatene
Bildim bildimOrti diyor
Ellerine sağlık canım çok güzel düşünmüşsün, beğendim tabi emin olmak icin sordumBegenemedinmi
Hazır zayıflamışken 1 çatal al ,bırakKimyada benzer benzeri çözer diye ogretmislerdi aklım ona gitti demek verin guccuk bi dilim pasta yiyem de yatam
Onun bu kadar uzun diyet yaptigina ben şahit olmadim olan varmıBilemedim bir şey varYada diyet sana yaramadı