- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Olma mı hiç,nerene istersenElim degmisken yüzümde de degerlendiriyim dediydim olma mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olma mı hiç,nerene istersenElim degmisken yüzümde de degerlendiriyim dediydim olma mi
Kız evlenirken benide simlemediler iyiki simlemediler aman Allah korudu bir ömür pişmanlıkBeni hiç simlemediler yaaa,yarin gidip sim alacam kendime far niyetine de sürerim ohhhh misss yaşamam lazim o havayı
Yettim yettimKız evlenirken benide simlemediler iyiki dinlemediler aman Allah korudu bir ömür pişmanlık
Çocukken hicmi simlenmedin dugunlerde mügunlerde kiz ama olmadı şimdi
Jenna16 kuzuu koos buraya canoya dogru bı apaz sim dokkk cabiiik
Pasta etkisiDers çalışırken gözlerim kapanıyordu şimdi faltaşı gibi nideeeen sayın seyirciler niddeeeenn sorarım size
Simci başıYettim yettim
Öyle demeseydin iyiydi,herif görünce simli lambader sanacak beniOlma mı hiç,nerene istersen
Bende simlenmedim çok şükürKız evlenirken benide simlemediler iyiki simlemediler aman Allah korudu bir ömür pişmanlık
Değişiklik iyidir arada diye ikna edersin senÖyle demeseydin iyiydi,herif görünce simli lambader sanacak beni
Ayy abla aman kıyıya köşeye sakla biyere sonra bizim gibi olmasınlar o hallerini görüpBenim kızların öyle bir resmi var o geldi aklıma
Hiç hatırlamıyorum vallahi simlenen biri de gelmiyor pek gözümün önüneKız evlenirken benide simlemediler iyiki simlemediler aman Allah korudu bir ömür pişmanlık
Bende öyle oluyorum niye acabaHemde gündüzDers çalışırken gözlerim kapanıyordu şimdi faltaşı gibi nideeeen sayın seyirciler niddeeeenn sorarım size
Sultan Of The SimsSimci başı
Duruyor canımAyy abla aman kıyıya köşeye sakla biyere sonra bizim gibi olmasınlar o hallerini görüp
Ders alerjisiBende öyle oluyorum niye acabaHemde gündüz
Aynen ya:)Ders alerjisi
Anlık biz
Simlenmissindir kuzu hatirlamiyon sen bence simlenmemen olanaksiz gibi bişeyHiç hatırlamıyorum vallahi simlenen biri de gelmiyor pek gözümün önüne
Boşuna ninniyle masalla ugrasmisiz çocuklara, ver eline kitap defter 5 dk ya tamamBende öyle oluyorum niye acabaHemde gündüz