- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Tamn tamm dayilma hadi çikolatası bol olsunDalililim ama bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamn tamm dayilma hadi çikolatası bol olsunDalililim ama bak
Aminn çok çok teşekkür ederim canım benimİyi ki doğdun Kukrim yeni yaşın sana sağlık huzur ve güzelliklerle gelsin inşallah
Teşekkür ederiz canım
Çok ipucu vardi fotoda biliyorum doğum günü olduğunu
Yapmayın şunu ama yaaaTanımamak mümkün değil
Yok olmadımÇok ihtiyacıda yok:)Onun bu kadar uzun diyet yaptigina ben şahit olmadim olan varmı
Sen de öyle olduğun için öyle görüyorsun canım,iyi ki aramizdasin
Çoğunuzu tanırız canımYapmayın şunu ama yaaa
Bitanesin al kuzum sensiz boğazımdan geçmezTamn tamm dayilma hadi çikolatası bol olsun
Kan şekerim düşmüş olabilir tabiBilemedim bir şey varYada diyet sana yaramadı
Uzakta olsakta kalben ve dua ile hep biraradayiz bence kuzum
Dimi hepsi birtanedir onlarınsende öylesin canım benim
Ohhh iyi geldi eee birdaha ne zaman kutluyoruz .bedava pasta yemeye gelirimBitanesin al kuzum sensiz boğazımdan geçmez
Çoğunuzu tanırız canım
Teşekkür ederiz canım
Sen de öyle olduğun için öyle görüyorsun canım,iyi ki aramizdasin
Uzakta olsakta kalben ve dua ile hep biraradayiz bence kuzum
Hepinize kocaman sarılıyorum o zaman ❤ ve hayırlı geceler dilerim herkeseDimi hepsi birtanedir onlarınsende öylesin canım benim
Bende sarılıyorum canım hayırlı gecelerHepinize kocaman sarılıyorum o zaman ❤ ve hayırlı geceler dilerim herkese
Hayirli geceler canımHepinize kocaman sarılıyorum o zaman ❤ ve hayırlı geceler dilerim herkese
Sana dedim dimi biraz daha sim döktür diye su kafana ahretlikKendimi gelinin kız kardeşi gibi hissediyorum ahretligim,bir görümce basım eksik Kukrim
Hani şu servis catallari var ya en büyüğünden ,ondan almışım yanima gelirken ,olur muHazır zayıflamışken 1 çatal al ,bırak
Bizde sana sariliyoruz iyiki geldin aramıza iyi geceler canımHepinize kocaman sarılıyorum o zaman ❤ ve hayırlı geceler dilerim herkese