- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Ona bende güldümyaa kurkiim yesin senii vallahi güldürdün adın gibiçooook teşekkür ederim canımm amin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona bende güldümyaa kurkiim yesin senii vallahi güldürdün adın gibiçooook teşekkür ederim canımm amin inşallah
hep öyle diyorr hoşuma gidioOna bende güldüm
Evet bu cuk oturdu,bir günlük Kukrim bak ona göre yarın gene benim23 Nisanda 1 günlük Başbakan koltuğuna oturan öğrenci gibi
tamam tamam bugün ellemeyin beni bari salıverin küçük enişteyiEvet bu cuk oturdu,bir günlük Kukrim bak ona göre yarın gene benim
Hani doğum günü kutlamıyor musun?Evet bu cuk oturdu,bir günlük Kukrim bak ona göre yarın gene benim
Çok fenasınEvet bu cuk oturdu,bir günlük Kukrim bak ona göre yarın gene benim
Hadi Ozaman eller havaya disko diskotamam tamam bugün ellemeyin beni bari salıverin küçük enişteyi
Pasta mi ? yapılır mı bu banaHani doğum günü kutlamıyor musun?
Pasta kestik yer misin?
Hadi Ozaman eller havaya disko disko
Sana değil,citira yapıldıPasta mi ? yapılır mı bu bana
Sağol canım benim inan her şey karşılıklı
Ben yemem zateneSana değil,citira yapıldı
Blue mu yapmış
Sana diyete uygun bir şey verelim salatalık mı soysak,napsakBen yemem zatene
Ben öyle alistim öyle diyorum kız napim yeni yaşın sana dilediğin her ne varsa nasip etsin canım benimmyaa kurkiim yesin senii vallahi güldürdün adın gibiçooook teşekkür ederim canımm amin inşallah
Nereden bildin demiyeceğimBlue mu yapmış
Hıyar mi demek istedin sen banaSana diyete uygun bir şey verelim salatalık mı soysak,napsak
Biliyorum canım benimde hoşuma gidiyor öyle demen .Ben öyle alistim öyle diyorum kız napim yeni yaşın sana dilediğin her ne varsa nasip etsin canım benimm
Senin kuzen senin hesabı ele geçirmiş sankiHıyar mi demek istedin sen bana