Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üstündeki toptopları yemeyin,ocakta A yazarsın banaEki Görüntüle 2702615
Kukrim
Kuzucummm iyiki seni tanımışım can arkadaşım İyi ki doğdun, iyiki varsın, iyiki bizimlesin
Sen istersinde ben yapmazmiyim sana en güzellerini yapmak isterdim elimden geldiğince yaptım seni çok seviyorum
Rabbim gulen yüzünü soldurmasin❤
Sevdiklerinle Hayırlı ,sağlıklı,güzel ömrün olsun canımın iciiiMutlu Yıllar mutlu Yaslar
Pastamız geldiEki Görüntüle 2702615
Kukrim
Kuzucummm iyiki seni tanımışım can arkadaşım İyi ki doğdun, iyiki varsın, iyiki bizimlesin
Sen istersinde ben yapmazmiyim sana en güzellerini yapmak isterdim elimden geldiğince yaptım seni çok seviyorum
Sevdiklerinle Hayırlı ,sağlıklı,güzel ömrün olsun canımın iciiiMutlu Yıllar mutlu Yaslar
Eline sağlık perim,çok tatlisin
yaaa canım benim yaa yemin ediyorum ağğlattın beni,ellerine kollarına sağlık şahane olmuş.iyiki tanımışım bende senin gibi güzel kalpli arkadaşıEki Görüntüle 2702615
Kukrim