- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Karıştırma sus valla 4 katlı o kalpli pasta neyse benim meşhur kalbimden yaptimya o idare eder heraldeHarikasın ben bile çok mutlu oldum Kukrim 7 katlı istemişti ama neyse buda fena olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karıştırma sus valla 4 katlı o kalpli pasta neyse benim meşhur kalbimden yaptimya o idare eder heraldeHarikasın ben bile çok mutlu oldum Kukrim 7 katlı istemişti ama neyse buda fena olmadı
İçini gördüm geçen masumlara eklemiştinKarıştırma sus valla 4 katlı o kalpli pasta neyse benim meşhur kalbimden yaptimya o idare eder heralde
Evet inanmayan ordan bakabilirİçini gördüm geçen masumlara eklemiştin
Emeğine sağlık prensesimize afiyet olsun
Ayyy çok ince
napalım idare etcezHarikasın ben bile çok mutlu oldum Kukrim 7 katlı istemişti ama neyse buda fena olmadı
Öyle bir koca yurekli arkadaş bekleniyor Şubat'ın 8 i unutmayiiiinHatırlatın 2 ay önceden elbet biri yapar
nasıl zorla baskı yaptım sizlere dimiHatırlatın 2 ay önceden elbet biri yapar
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşEki Görüntüle 2702615
Kukrim
Kuzucummm iyiki seni tanımışım can arkadaşım İyi ki doğdun, iyiki varsın, iyiki bizimlesin
Sen istersinde ben yapmazmiyim sana en güzellerini yapmak isterdim elimden geldiğince yaptım seni çok seviyorum
Rabbim gulen yüzünü soldurmasin❤
Sevdiklerinle Hayırlı ,sağlıklı,güzel ömrün olsun canımın iciiiMutlu Yıllar mutlu Yaslar
Ayyy çok ince
Yok biz isteyerek yaptık senden korktuğumuz için değilnasıl zorla baskı yaptım sizlere dimi
bir ara dedim ben bu kıza birşey mi yaptım acaba üzecek gerçekten soğuk soğuk konuşuyorDoğum günü sipasiiiii
Kacgundur nevoyla konusuyoruz haberi vardı pastayı ilk ona attım yapar yapmaz tabi size caktirmayacagim diye umrumda değilmiş gibi yaptım sağolsun nevoda bildiği için geldide geldi üzerime
Valla ben duyduğum an karar verdim yapmaya nevoyla gün saydık resmennasıl zorla baskı yaptım sizlere dimi
Gördüm gördüm maşallah daim olsun sevginiz bu kadar anlatılabilinirdi sevgi ❤
Sen pastamızı gördün mü
tabi canımmYok biz isteyerek yaptık senden korktuğumuz için değil
Sağol canım kal beraber olsunGördüm gördüm maşallah daim olsun sevginiz bu kadar anlatılabilinirdi sevgi ❤
Ay yeminle nasıl içim eridi varya öyle konusurkennn yoksa ağzımdan kacirmama ramak kalmistibir ara dedim ben bu kıza birşey mi yaptım acaba üzecek gerçekten soğuk soğuk konuşuyor
balımsın çünküAllah da seni sevindirsin inşallah böyleValla ben duyduğum an karar verdim yapmaya nevoyla gün saydık resmen
Tabi ki gönülden canım 12 den önce 1 saat pc başında bekledimtabi canımm
Sağol kuzucumEllerine sağlık canım çok güzel olmuş
İnşallah burdayım abla merak etmeSağol canım kal beraber olsun