burdan bi ipucu çıktı milletÖnümüzdeki hafta içi tam belli değil
Yaptığım poğaça onlara atılacak cinsten degil ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdan bi ipucu çıktı milletÖnümüzdeki hafta içi tam belli değil
burdan bi ipucu çıktı millet
TabikiYoklugumu hisseden arada çıkıo demek
Haftaya bakalım kısmetse bu arada aynen elinde poğaça ile gitsen zaten üşüşürler bi şey kalmaz tabaktaBence seçimi güzel.
Ne zaman yapacaksın :)
Yap yap yapÖnümüzdeki hafta içi tam belli değil
Yani isotlu değil diyor buranın balıkları da sayko malum isotsuz bi şey yemezler ondan öyle dedi komşum.Yap yap yap
Atılacak cinsten degilmi kafamda deli sorular
atılabilir aslında, fazla şey etmeyinYap yap yap
Atılacak cinsten degilmi kafamda deli sorular
Urfa nın tarihçesini anlatan cocuklar gelir hemen onlara verirdim fena olmazdıTabiki
Haftaya bakalım kısmetse bu arada aynen elinde poğaça ile gitsen zaten üşüşürler bi şey kalmaz tabakta
Yaa, korkma kiz bisi yapmazlar :)S Sabr-Sukur-Dua foto çok güzel bu arada. Ama ben orada olsam oturamazdım orada. Çok tedirgin ediyor beni hayvanlar.
Hepten karıştı gitti komşumYani isotlu değil diyor buranın balıkları da sayko malum isotsuz bi şey yemezler ondan öyle dedi komşum.
C A N O toparladım mi
Yani isotlu değil diyor buranın balıkları da sayko malum isotsuz bi şey yemezler ondan öyle dedi komşum.
C A N O toparladım mi
Bı salin beni bı salin bı halt anlamadimatılabilir aslında, fazla şey etmeyin
Urfa nın tarihçesini anlatan cocuklar gelir hemen onlara verirdim fena olmazdı
Elimde değil ki tüm hayvanlardan korkarım hele oturduğum bir yere gelip masa altına falan girerlerse çok tedirgin oluyorum o yemek zehir oluyor bana girdi mı geldi mi bacağıma bi şey mi değdi diye düşünmekten. Keşke korkmasaydım ama onların sevgisi bir başka çünkü ❤Yaa, korkma kiz bisi yapmazlar :)
Severim ben, yer sofrasina oturduk hatta
Tavugun ayagina dolansa maskeyi birakmazdim hatta, kaz olunca ısırırmı ki dedim
Sürpriiiizzz bekleyip görün işte kafa karışıklığı iyidir ❤❤Bı salin beni bı salin bı halt anlamadim
PikiiiiSürpriiiizzz bekleyip görün işte kafa karışıklığı iyidir ❤❤
Hadi bakalım rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin canım benim dualarım seninle ins Allah güzel haberlerinide alırız burdaGittim canım çok şükür iyi geçti edetin 3. Günü hormon tahlili bitiminden 2 gün sonra hsg istedi sonuçlara göre tedaviye başlıycaz allahın izniyle
Çok da yağmadı ya beklenen kadar şiddetli bir yağmur olmadi şükür sen naislsin canımTenceresiz kaldim anne naptınız yağmur devam mı
Günaydınlar hanımlar
GünaydınGunaydınnnnnnnnn günümüz hayr Cumamız Mübarek olsun kizlarrrrrrr