- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Nasılsın kuzumGünaydın perim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın kuzumGünaydın perim
İyiyim canım şükür ❤ netim dışındaNasılsın kuzum
Net deme banaaa net demeeeİyiyim canım şükür ❤ netim dışında
Allah razı olsun canım benim ❤ amin inşallah birbirimizin müjdeli haberini almak nasip olur
Günaydın canlar ❤❤
Günaydın kuzucuklar ♥♥
Sağol ablacım inşallah ❤❤Güzel haberlerini alırız inşallaj canısı
Günaydın canısı
Günaydınlar olsun
Sağol ablacim sanada gunaydinGüzel haberlerini alırız inşallaj canısı
Günaydın canısı
Günaydınlar olsun
Peki ısrarla k.k çıkmamamızNet deme banaaa net demeee
Sağol ablacım inşallah ❤❤
Sağol ablacim sanada gunaydin
Peki ısrarla k.k çıkmamamız
Kaç MB kaldı git bi bak git geziyon buralarda idareli gidim gıdim kullanmayı ogren blue aplan gibiPeki ısrarla k.k çıkmamamız
Öyle abla vala batıcam hala burda yüzüyorumİmşallah canım benim
Sağol pericim
Onsuz olmazda ondan
Kaç MB kaldı git bi bak git geziyon buralarda idareli gidim gıdim kullanmayı ogren blue aplan gibi
2 GB nasıl kullanırdım ah ah
Şimdi 7 GB oldu şükür
1 den aşağı olduğu kesin yüreğim dayanmaz girip bakmayaKaç MB kaldı git bi bak git geziyon buralarda idareli gidim gıdim kullanmayı ogren blue aplan gibi
2 GB nasıl kullanırdım ah ah
Şimdi 7 GB oldu şükür
Öyle abla vala batıcam hala burda yüzüyorum
Abla Zaten çok giriyomusum daNetini sınırsız kaullansan daha ekonomik olmazmı.
Bak bak yoksa aniden mesaj gelince kalıyon öyle1 den aşağı olduğu kesin yüreğim dayanmaz girip bakmaya
Yok abla aslında aylık 25 gb paketim azda değil ama kullanıyorum işte sosyal medya burası falan evde kira olduğu için eşim ev internetine yanaşmıyor o daha hesaplı tahattüt bitsin sınırsıza geçicem inşallah habire aşıyorumPc yokmu sende telefondan yetmiyor burası.
Gelicek yakındırBak bak yoksa aniden mesaj gelince kalıyon öyle
Abla Zaten çok giriyomusum da
günaydın leydızmın centılmın
Yok abla aslında aylık 25 gb paketim azda değil ama kullanıyorum işte sosyal medya burası falan evde kira olduğu için eşim ev internetine yanaşmıyor o daha hesaplı tahattüt bitsin sınırsıza geçicem inşallah habire aşıyorum
Aynen öyle abla neyse azcik yükselttik bari de idare ediyorumGidiyor gene gb'lar dayanmıyor .
Günaydınlar
Hemde 25 gb çok iyimiş,sosyal medya kullanıyorsan ancak yeter tabi.
Ev interneti daha hesaplı çnkü.