Ne güzel yapmışsın canımBir şey olmaz inşaallah arada iyi oluyor:)Çok özledim özgürce gezmeyiBu aralar coronayi unutup gezmeye verdik kendimizi, bunalmistik artik evde iyi oldu
O yüzden çok gelemedim buralara :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel yapmışsın canımBir şey olmaz inşaallah arada iyi oluyor:)Çok özledim özgürce gezmeyiBu aralar coronayi unutup gezmeye verdik kendimizi, bunalmistik artik evde iyi oldu
O yüzden çok gelemedim buralara :)
Sen yaparsınÖnümüzdeki hafta yapacagım kısmetse. Sunum düşünüyorum, nasıl yapsam da ortalığı talan etsem diye
Duy da inanmahee hele bi kol böreği yapıyorum kıymalı. pişince sim siyah anakonda yılani gibi oluyor
bi balıklıgöl manzarası fena olmazÖnümüzdeki hafta yapacagım kısmetse. Sunum düşünüyorum, nasıl yapsam da ortalığı talan etsem diye
Çok zorbi balıklıgöl manzarası fena olmaz
Yaparsın yaparBelkide yapamam
Rekabeti kızıştırıyorum
Balık poğaça korkmaya başladım senden zuhalimbi balıklıgöl manzarası fena olmaz
İnşaallahYaparsın yapar
Ne yapcan merak ettim bak simdikkkİnşaallah
balıklara atiyormuş gibi yaparsınÇok zor
1 sene oldu gitmedim.
Hem elimde poğaca tabagı nasıl olacak o
Aynen valla ozlemisiz. Kalabaliga girmedik bisi olmaz heralde :)Ne güzel yapmışsın canımBir şey olmaz inşaallah arada iyi oluyor:)Çok özledim özgürce gezmeyi
Dışarıda gezdiyseniz zaten çok sıkıntı değil:)Aynen valla ozlemisiz. Kalabaliga girmedik bisi olmaz heralde :)
Resim cekincem mesela tak çıkar tak çıkar en çok ona sinir oldum Dun bi yerde kahvaltidaydik köy konsepti yapmislar tavuklar sofradan sogan alip kacti bende besleyim dedim etrafim kazla tavukla doldu gören kostu
Kısmetse önümüzdeki hafta 250 derece yakayım diyorumAynen sen kaç derecede yakıcan ne zaman geliyor
Hadi haftaya kapışalım kimin yanığı diyeKısmetse önümüzdeki hafta 250 derece yakayım diyorum
Aynen ❤Dışarıda gezdiyseniz zaten çok sıkıntı değil:)
Ne güzel olmuş canım bayağı enerji depolamışsındır
Bunlar çok tatlı ama kıyamamEki Görüntüle 2701999
Yazik maskeyi de yere atmislar hayvanin ayagina dolanmis. Alim dedim korktum
Önümüzdeki hafta içi tam belli değilNe yapcan merak ettim bak simdikkk
Yaptığım poğaça onlara atılacak cinsten degil kibalıklara atiyormuş gibi yaparsın
Hala uslanmıyoruz:)Eki Görüntüle 2701999
Yazik maskeyi de yere atmislar hayvanin ayagina dolanmis. Alim dedim korktum