şiddetli daha çokSeninkiler tehlikeli hatıralar zaar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şiddetli daha çokSeninkiler tehlikeli hatıralar zaar
Çocuklukta en fazla erik hikayesi vardır, gençlik dönemi karışık galibasıNarkoz verip seni konuşturmak lazım çocukluğuna inelim
bir değişiklik var mi diye de bakıyor musun kendineO bile etki etmiyor uykudan uyanmus gibi kalkmaya çalışıyorum hemen anestezi doktorlar şok oluyorlar
bir ara konuşalım bu konuda daşiddetli daha çok
pikibir ara konuşalım bu konuda da
Eeeee sonra ne olmuş ablaÇocuklukta en fazla erik hikayesi vardır, gençlik dönemi karışık galibası
Sonrası sonra ,bilete tabiiEeeee sonra ne olmuş abla
Vallahi bak sezeryandan çıktım daha doğrusu uyandım ameliyat hanede noldu bitti mi falan muhabbete girdim dedim ben donucem yan yok sacmslama donemezsin ya siz korkmayın dönerim ben dedim daha odaya inmeden döndüm yan öbür ameliyathaneden geldi Dr bu genel anestezi değil miydi diyor nasıl böyle uyandianlwmadim ki diyor öbürüO nasıl şey öyle
İlk sözüm hep şey oluyor bitti dimi şimdibir değişiklik var mi diye de bakıyor musun kendine
Napsaydimsen niye heryerde yaşını belli ediyon
aslında tehlikeli bir durum. bir sendrom vardı ameliyat olurken tüm olanları hissetmek gibi.Vallahi bak sezeryandan çıktım daha doğrusu uyandım ameliyat hanede noldu bitti mi falan muhabbete girdim dedim ben donucem yan yok sacmslama donemezsin ya siz korkmayın dönerim ben dedim daha odaya inmeden döndüm yan öbür ameliyathaneden geldi Dr bu genel anestezi değil miydi diyor nasıl böyle uyandianlwmadim ki diyor öbürü
O neydi gıVallahi bak sezeryandan çıktım daha doğrusu uyandım ameliyat hanede noldu bitti mi falan muhabbete girdim dedim ben donucem yan yok sacmslama donemezsin ya siz korkmayın dönerim ben dedim daha odaya inmeden döndüm yan öbür ameliyathaneden geldi Dr bu genel anestezi değil miydi diyor nasıl böyle uyandianlwmadim ki diyor öbürü
Benim eşimde varmış ya gıııVallahi bak sezeryandan çıktım daha doğrusu uyandım ameliyat hanede noldu bitti mi falan muhabbete girdim dedim ben donucem yan yok sacmslama donemezsin ya siz korkmayın dönerim ben dedim daha odaya inmeden döndüm yan öbür ameliyathaneden geldi Dr bu genel anestezi değil miydi diyor nasıl böyle uyandianlwmadim ki diyor öbürü
Ay ,korkunçaslında tehlikeli bir durum. bir sendrom vardı ameliyat olurken tüm olanları hissetmek gibi.
ben ameliyat elbisesini kaldirip bakmistim nasil diyeİlk sözüm hep şey oluyor bitti dimi şimdi
Yok bende acı yok işte bence ettiğim dualrdan Rabbim hisettirmedi hiç uykudan uyanmış gibi hep birde acı eşiğim yüksek gerçekten ketumumduraslında tehlikeli bir durum. bir sendrom vardı ameliyat olurken tüm olanları hissetmek gibi.
Nereye?ben ameliyat elbisesini kaldirip bakmistim nasil diye
Allah koruyor kuzumuYok bende acı yok işte bence ettiğim dualrdan Rabbim hisettirmedi hiç uykudan uyanmış gibi hep birde acı eşiğim yüksek gerçekten ketumumdur
adamlar kesip biçiyor, acıyı hissediyorsun ama konuşup kıpırdayamıyorsun. kabuslardaki gibiAy ,korkunç