kac tane var ki sorunluZaten hepsini çektirip ,öyle yaptirmayi düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kac tane var ki sorunluZaten hepsini çektirip ,öyle yaptirmayi düşünüyorum
Uzandım kulaklıkları da taktım canım ,her an gidebilirimNormal tabii kuzum,gece kalmadan uyursun sen de
şaşıriyorum ama inanırım. niye diye bir sor heleBen iğneden korkmuyorum uyuşmadığı için her zorlamada o acıyı beyninde hissettimalti tane doğum yapardım yani o acıya
Hee önlerde böyle yakismazmiİmplant mı?
Verdiklerimi geri alicam bu gidişleO kadar mı kötü durum ? :/ O zaman bekleyeceksin mecbur canım, yapacak bir şey yok
Tamam kuzum,uyursan merak etmeyeyim o zamanUzandım kulaklıkları da taktım canım ,her an gidebilirim
Niyeeşaşıriyorum ama inanırım. niye diye bir sor hele
havuclar bendenHee önlerde böyle yakismazmi
Tamamhavuclar benden
Almazsın inşallah,durduramıyor musun kendini ?Verdiklerimi geri alicam bu gidişle
Aynen ahretligimTamam kuzum,uyursan merak etmeyeyim o zaman
apandisit ameliyatı olurken lokal anestezi ile yapacaklardı. belden 3 iğne ile uyuşmadım. sonunda damardan verdiler
Sana her şey yakışır beybisumHee önlerde böyle yakismazmi
Aynen ahretligim
Ben ayaklarimi yukarı koyana kadar uyuştumapandisit ameliyatı olurken lokal anestezi ile yapacaklardı. belden 3 iğne ile uyuşmadım. sonunda damardan verdiler
Sende bendensin desene benim herşeyimde normal insanlardan farklı bir sorun olur mutlakaapandisit ameliyatı olurken lokal anestezi ile yapacaklardı. belden 3 iğne ile uyuşmadım. sonunda damardan verdiler
Seda sayan styleSana her şey yakışır beybisum
sen dünden razıymışsınBen ayaklarimi yukarı koyana kadar uyuştum
Kadın yakında fetus olacakSeda sayan style
Yok abla regl öncesi sonrası böyle olurdum ama hiç bu kadar olmazdı bu defa sürekli bir yeme istegi var migdem patlayacak gibi ama ben yine ne yesem acaba diye düşünüyorum değişik bir durum içindeyimAlmazsın inşallah,durduramıyor musun kendini ?