üstüne 6 ay bel ağrısı çektim o iğnelerin yüzüneSende bendensin desene benim herşeyimde normal insanlardan farklı bir sorun olur mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üstüne 6 ay bel ağrısı çektim o iğnelerin yüzüneSende bendensin desene benim herşeyimde normal insanlardan farklı bir sorun olur mutlaka
Üstüne damardan çaktılar,1 saat misler gibi,bebikler gibi uyudumsen dünden razıymışsın
ya ajda pekkanKadın yakında fetus olacak
Sende öyleydin oldun kurtuldukProluk diye diye ölecek
ameliyat sonrasi en korktuğum şey. yanlış birsey sayiklarim diyeÜstüne damardan çaktılar,1 saat misler gibi,bebikler gibi uyudum
Uzuldum canim,geçici bir durumdur inşallah, ortalık düzelince de gidersin artık bir doktoraYok abla regl öncesi sonrası böyle olurdum ama hiç bu kadar olmazdı bu defa sürekli bir yeme istegi var migdem patlayacak gibi ama ben yine ne yesem acaba diye düşünüyorum değişik bir durum içindeyim
Tam babyface olmuşKadın yakında fetus olacak
ne gibi mesela?ameliyat sonrasi en korktuğum şey. yanlış birsey sayiklarim diye
Senmi geldin neye geldin 2 dedikodu ettirmiyonuz beeeeeSende öyleydin oldun kurtulduk
Yakında baby olacak FacesizTam babyface olmuş
Sen benim hep dedikodumu yap emiSenmi geldin neye geldin 2 dedikodu ettirmiyonuz beeeee
belli olmaz. beyin ilginc bir organ en değişik hatıraları çekip çıkartabilirne gibi mesela?
Seninkiler tehlikeli hatıralar zaarbelli olmaz. beyin ilginc bir organ en değişik hatıraları çekip çıkartabilir
Amannn yok benim günahım bana yeterSen benim hep dedikodumu yap emi
O bile etki etmiyor uykudan uyanmus gibi kalkmaya çalışıyorum hemen anestezi doktorlar şok oluyorlarameliyat sonrasi en korktuğum şey. yanlış birsey sayiklarim diye
Yap yapAmannn yok benim günahım bana yeter
O nasıl şey öyleO bile etki etmiyor uykudan uyanmus gibi kalkmaya çalışıyorum hemen anestezi doktorlar şok oluyorlar
Narkoz verip seni konuşturmak lazım çocukluğuna inelimbelli olmaz. beyin ilginc bir organ en değişik hatıraları çekip çıkartabilir