- 24 Eylül 2018
- 97.130
- 292.377
Inşallah ahretligim,umudum varDayan suya ahretlik İnşallah kolaycana düşer gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah ahretligim,umudum varDayan suya ahretlik İnşallah kolaycana düşer gider
Kolay gelsin,geçsin İnşallahInşallah ahretligim,umudum var
Amin,inşallahKolay gelsin,geçsin İnşallah
Canım hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar canımCanım hayırlı akşamlar
Nasılsın canım benim ayaklı internetim anca geldi eveHayırlı akşamlar canım
bende seni merak ediyordum. bize güzel haberler getirdin inş :)Canım hayırlı akşamlar
Gittim canım çok şükür iyi geçti edetin 3. Günü hormon tahlili bitiminden 2 gün sonra hsg istedi sonuçlara göre tedaviye başlıycaz allahın izniylebende seni merak ediyordum. bize güzel haberler getirdin inş :)
İyiyim canım, ağrım var biraz ama şükür yine de :)Sen nasılsın?Nasılsın canım benim ayaklı internetim anca geldi eve
Allah gönlünüze göre versin inşallah canimGittim canım çok şükür iyi geçti edetin 3. Günü hormon tahlili bitiminden 2 gün sonra hsg istedi sonuçlara göre tedaviye başlıycaz allahın izniyle
Geçmiş olsun oda bitsin gitsin inşallah çok şükür bende iyiyimİyiyim canım, ağrım var biraz ama şükür yine de :)Sen nasılsın?
Sağol canım benim amin inşallahAllah gönlünüze göre versin inşallah canim ♥
hersey gönlünüzce olsun inşallah canimGittim canım çok şükür iyi geçti edetin 3. Günü hormon tahlili bitiminden 2 gün sonra hsg istedi sonuçlara göre tedaviye başlıycaz allahın izniyle
Allah daha iyi etsin canım,aminGeçmiş olsun oda bitsin gitsin inşallah çok şükür bende iyiyim
Sağol canım benim amin inşallah
Amin inşallah canım ❤hersey gönlünüzce olsun inşallah canim
Amin canım hepimiziAllah daha iyi etsin canım,amin
Amin canımAmin canım hepimizi