- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Bünye alışık değil tabiAl benden de o kadar Uyurum ama bir kaç saate kalkarım, daha kötü olur diye oyalanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bünye alışık değil tabiAl benden de o kadar Uyurum ama bir kaç saate kalkarım, daha kötü olur diye oyalanıyorum
Bu kadar erken uykum gelmesine alışkın değilim aslındaBünye alışık değil tabi
Geldimmmmmmm
Proluk diye diye ölecekPromu oldum yoksa
Hosgeldin nasılsın?Geldimmmmmmm
Pro diye diye pro olacak diyelimProluk diye diye ölecek
İyi değilim abla iştahımı kontrol edemiyorum ne yapmam lazım benim acilHosgeldin nasılsın?
Bende çok demiştim oldum sıra onda olsada kurtulsak cümletenPro diye diye pro olacak diyelim
Eyvah Hemen hormonlara falan baktır, belki hormonal sıkıntıdır ,dahiliye sonrası endokrinolojiye gitİyi değilim abla iştahımı kontrol edemiyorum ne yapmam lazım benim acil
İnşallah o da olurBende çok demiştim oldum sıra onda olsada kurtulsak cümleten
Abla hastanelerin hepsi kapalı sadece 1 hastane var ondada sıra bulmak ne mümkün sağlık ocağına gitsem aile hekimim covid olmuş ne yapicam bilmiyorumEyvah Hemen hormonlara falan baktır, belki hormonal sıkıntıdır ,dahiliye sonrası endokrinolojiye git
O kadar mı kötü durum ? :/ O zaman bekleyeceksin mecbur canım, yapacak bir şey yokAbla hastanelerin hepsi kapalı sadece 1 hastane var ondada sıra bulmak ne mümkün sağlık ocağına gitsem aile hekimim covid olmuş ne yapicam bilmiyorum
direk anestezi vermeliler sanaİşte benim mesele orda altı iğne yedim yine uyusmadi Allah düşürmesin bir daha
Aynen bende öyle ama yoruldum da bugünBu kadar erken uykum gelmesine alışkın değilim aslında
damağa vurulan iğne aman yerabbimİğneyi vurana kadar
Zaten hepsini çektirip ,öyle yaptirmayi düşünüyorumdirek anestezi vermeliler sana
Normal tabii kuzum,gece kalmadan uyursun sen deAynen bende öyle ama yoruldum da bugün
hatirlamak bile istemiyorumdamağa vurulan iğne aman yerabbim
Ben iğneden korkmuyorum uyuşmadığı için her zorlamada o acıyı beyninde hissettimalti tane doğum yapardım yani o acıyadamağa vurulan iğne aman yerabbim
İmplant mı?Zaten hepsini çektirip ,öyle yaptirmayi düşünüyorum