- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 38
Kız erken kalktım ancak geliyorum evde 3 çocuk hepsinin ders saati farklı eşimin de dersleri başladı herkes ayrı odada sürekli peşlerinde dolanıyorum napimOhooo birazdan akşam uemegine oturcaz biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız erken kalktım ancak geliyorum evde 3 çocuk hepsinin ders saati farklı eşimin de dersleri başladı herkes ayrı odada sürekli peşlerinde dolanıyorum napimOhooo birazdan akşam uemegine oturcaz biz
işte bak gözünun yağına iki yumurta kırdığım nasılda güzel anlamışYeni reşit oldunuz diyor
O zaman Eloşa yaşlı diyorYeni reşit oldunuz diyor
Esas parçalanması gerekenleri bile paracalamiyorken onu da parcalamayacagimizi bilmesi gerekJenna16 bak bize ne diyor
Batırdı batırdıO zaman Eloşa yaşlı diyor
Ohhh misss ben uzandam maksimum 5 dk dura bilirim o durumda sanırım ayak topuklarim ağrıyor akşama kadar ayaktayım yorgunum dostlarım yorgunum yorgunValla kuzum biseyler yedik toparladım üzerime bir battaniye aldım uzandım öyle sen napan bakiiiim
Onu da görse öyle demez halbukiO zaman Eloşa yaşlı diyor
Sırada kimler kimler varEsas parçalanması gerekenleri bile paracalamiyorken onu da parcalamayacagimizi bilmesi gerek
çek al beni burdan. açığımı arıyor zalımlarBatırdı batırdı
Oyy kıyamam yaaa benim tekte yatabiliyorum.Ohhh misss ben uzandam maksimum 5 dk dura bilirim o durumda sanırım ayak topuklarim ağrıyor akşama kadar ayaktayım yorgunum dostlarım yorgunum yorgun
Değse yaparım da,değmiyor yoksay,geç, misssSırada kimler kimler var
Bu arada elimde eski bir tel var yetişemiyorum
Bizi görmedi zatenGörse utanırOnu da görse öyle demez halbuki
çek al beni burdan. açığımı arıyor zalımlar
En güzeliDeğse yaparım da,değmiyor yoksay,geç, misss
Almam sen kasindinçek al beni burdan. açığımı arıyor zalımlar
Aynen öyle,masallahimiz var kalbimiz de güzel üstelikBizi görmedi zatenGörse utanır
ben gideyim o zaman. zaten burası huzur evine döndüydüAlmam sen kasindin
Aynen güzelciğim Senin telefon oğlanda mı?En güzeli