- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Ciddiye aldı sankiDeğilse de olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddiye aldı sankiDeğilse de olacak
mecbur çıktım canım,annemi hastaneye götürdüm.koca şehir hastanesinin 2 katlı otoparkı dolmuş millet akşamdan gelip yer kapmış.şikayet edicem sizi dedim güvenliğe ,ben napim abla kaptı millet dediTam bunu okurken yine anons yapıldı dikkat et kendine
Elimize telefon mu geçiyor değil miKız erken kalktım ancak geliyorum evde 3 çocuk hepsinin ders saati farklı eşimin de dersleri başladı herkes ayrı odada sürekli peşlerinde dolanıyorum napim
Geçmiş olsun canım❤mecbur çıktım canım,annemi hastaneye götürdüm.koca şehir hastanesinin 2 katlı otoparkı dolmuş millet akşamdan gelip yer kapmış.şikayet edicem sizi dedim güvenliğe ,ben napim abla kaptı millet dedi
arabamı sakladım çınar altına,Allaha emanet :)
hepimiz Allaha emanet olalım hemşom
Gönlümüzü alsın, onu da biz yapmayacağız herhaldeCiddiye aldı sanki
Burda öyle biraz önce kayınpeder aradı sen getir ben bırakırım seni başka araçla dedi cocukalrin dersi var dedim ..millet dün öğlen başladı arabaları gezdirmeyemecbur çıktım canım,annemi hastaneye götürdüm.koca şehir hastanesinin 2 katlı otoparkı dolmuş millet akşamdan gelip yer kapmış.şikayet edicem sizi dedim güvenliğe ,ben napim abla kaptı millet dedi
Ben gidiyorum görüşürüzGönlümüzü alsın, onu da biz yapmayacağız herhalde
Geçmiş olsun canimmecbur çıktım canım,annemi hastaneye götürdüm.koca şehir hastanesinin 2 katlı otoparkı dolmuş millet akşamdan gelip yer kapmış.şikayet edicem sizi dedim güvenliğe ,ben napim abla kaptı millet dedi
Tamam,görüşürüz canımBen gidiyorum görüşürüz
işte bak gözünun yağına iki yumurta kırdığım nasılda güzel anlamış
ne naz yapacam
Biliyom ben seni çektirme sacinine naz yapacam
Bu mesajı yeni gordumÖnünde cupcake var blue nun yapacagi da yok
Denesek mi acaba ne yaparız dieYer tabi
Sonra ne yaparsınız bensiz
Geçmiş olsun canımGötürdüm kızi dişten açmadı sipam ağzını tabi ben anlattım ,oda burda zaten bişey yapamayız o dişe dedi ,iltihap için ilaç veriyorum dedi ,yemeklerden sonra dişin içini mutlaka temizle dedi. Üniversite hastanesi var Mart'ta acilirmi bilemiyorum oraya goturebilirsin orda mudehale gerekirse ona göre uyutarak yapabilirler anca dedi ve eve zor attım şuan kendimi ben pert
Sağol balim benimGeçmiş olsun canım
Valla bilmem artık kuzum bakalım Allahtan sürekli durmaksizin sancimiyo işte yemek yerken oraya yiyecek girince sancı yapiyo fircaliyo geciyo bu şekilde. Bakalım artık daha kotu olacak olursa özel falan götürürüm okadar beklemem
mecbur çıktım canım,annemi hastaneye götürdüm.koca şehir hastanesinin 2 katlı otoparkı dolmuş millet akşamdan gelip yer kapmış.şikayet edicem sizi dedim güvenliğe ,ben napim abla kaptı millet dedi