- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.381
Allah isteyen herkese nasip etsin canım, âminAynen kuzum Rabbim herkese nasip etsin inşallah ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah isteyen herkese nasip etsin canım, âminAynen kuzum Rabbim herkese nasip etsin inşallah ❤
Çocuklar bir iki demiyor sürekli şeker istiyordiş bakımina dikkat edilirde şekerde de aşırıya kaçılmazsa olmaz birsey :)
Valla oluyor fircalasanda dilde kalan kalintilarda yapıyor çürük malesefdiş bakımina dikkat edilirde şekerde de aşırıya kaçılmazsa olmaz birsey :)
O ancak Elalis ablasına öpücük atıyor.
saglikli degil sonucta ama nefis işte. birde çocuk olunca ureciğimiz sızlıyor :)Çocuklar bir iki demiyor sürekli şeker istiyor
Abur cubura karşıyım çok nadir alırız.
yok yahu ne ki bu. bir bardak su icsen bitti gitti.Valla oluyor fircalasanda dilde kalan kalintilarda yapıyor çürük malesef
Biz abla değiliz ya,ondan herhaldeO ancak Elalis ablasına öpücük atıyor.
herkesin içinde öptün utandım
Ne verirsen ona alışır biz alıştırıyoruzsaglikli degil sonucta ama nefis işte. birde çocuk olunca ureciğimiz sızlıyor :)
yok yahu ne ki bu. bir bardak su icsen bitti gitti.
Ne varsa açık bizde,dan dan danherkesin içinde öptün utandım
Yok o çıtırmış biz değiliz ondanBiz abla değiliz ya,ondan herhalde
çıtırlara atıyorum öpücük siz daha küçüksünüz şöyle hic değilse 24 25 olunO ancak Elalis ablasına öpücük atıyor.
Hem cilveli hem fenaa yarım Türkçesiyle her haltı bilir söyler bize çatır çatırKızlar çok cilveli oluyor
Yok artiiikYok o çıtırmış biz değiliz ondan
İyi bir şey mi kötü bir şey mi söyledin anlamadımçıtırlara atıyorum öpücük siz daha küçüksünüz şöyle hic değilse 24 25 olun
Hem cilveli hem fenaa yarım Türkçesiyle her haltı bilir söyler bize çatır çatır
kötü desem beni parçalarsınızİyi bir şey mi kötü bir şey mi söyledin anlamadım
Daha 18iz diye bunlarçıtırlara atıyorum öpücük siz daha küçüksünüz şöyle hic değilse 24 25 olun
Maşaallah ❤Hem cilveli hem fenaa yarım Türkçesiyle her haltı bilir söyler bize çatır çatır
Yeni reşit oldunuz diyorİyi bir şey mi kötü bir şey mi söyledin anlamadım