- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Çok yeteneklisin,bayıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yeteneklisin,bayıldım
Ne güzel çok iyi yöntem sıtres atmak içinTeşekkür ederimm valla stres atıyorum böyle güzel oluyor
Ellerine sağlık canım çok şirin olmuşlarPolimer kil bunlar. Çok eğlenceli ya kurabiye yapar gibi yoğurup şekil verip fırına atıyorsun hazır. Üzerine vernik geçmem lazım da almadım daha vernik
Benimde bir eğlence bulmam lazımPolimer kil bunlar. Çok eğlenceli ya kurabiye yapar gibi yoğurup şekil verip fırına atıyorsun hazır. Üzerine vernik geçmem lazım da almadım daha vernik
bana yardıma gelBenimde bir eğlence bulmam lazım
Senin Kış hazirliklari bittimikiBenimde bir eğlence bulmam lazım
Yarın yağış var evin dışına çıkma burda herkes arabasını battaniye ile örttühastane diye koştururken bütün işlerim birikti.ancak boş kalabildim,yarın da full doluyum
Sen bulursun abla yaBenimde bir eğlence bulmam lazım
Ne yapayım kalkacagin yokMisafir varken uyumaya gitti pehh yolu biliyosss kapatırız çıkarken kapıyı
erkencisinHayırlı sabahlar
Erken yatıp erkekn kalkıyorum artık dersler var ya malum ama bu sabah daha erken olduerkencisin
Böyle iyi oluyor bende dün çok erken yatmadım ama bünye alıştı artık yağmur da başladıErken yatıp erkekn kalkıyorum artık dersler var ya malum ama bu sabah daha erken oldu
Aynen canım duzen geldi en azından .evet burda da başladı , kahvemi yaptım oturuyorum pencere kenarındaBöyle iyi oluyor bende dün çok erken yatmadım ama bünye alıştı artık yağmur da başladı
Aaa aynı ben olmuş çok teşekkür ederim canım .
Önünde cupcake var blue nun yapacagi da yokAaa aynı ben olmuş çok teşekkür ederim canım .
Ben aç karnina çay a zor alistim onun için bayağı uğraşmam lazım afiyet olsunAynen canım duzen geldi en azından .evet burda da başladı , kahvemi yaptım oturuyorum pencere kenarında