• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    700
  • Anket Kapalı .
Polimer kil bunlar. Çok eğlenceli ya kurabiye yapar gibi yoğurup şekil verip fırına atıyorsun hazır. Üzerine vernik geçmem lazım da almadım daha vernik🥰🥰
Ellerine sağlık canım çok şirin olmuşlar😍

Polimer kil bunlar. Çok eğlenceli ya kurabiye yapar gibi yoğurup şekil verip fırına atıyorsun hazır. Üzerine vernik geçmem lazım da almadım daha vernik🥰🥰
Benimde bir eğlence bulmam lazım😏🤔

hastane diye koştururken bütün işlerim birikti.ancak boş kalabildim,yarın da full doluyum :ruh:
Yarın yağış var evin dışına çıkma :KK17:burda herkes arabasını battaniye ile örttü :KK53:

Erken yatıp erkekn kalkıyorum artık dersler var ya malum ama bu sabah daha erken oldu :KK19:😍
Böyle iyi oluyor bende dün çok erken yatmadım ama bünye alıştı artık yağmur da başladı 🌸

Böyle iyi oluyor bende dün çok erken yatmadım ama bünye alıştı artık yağmur da başladı 🌸
Aynen canım duzen geldi en azından 😌.evet burda da başladı , kahvemi yaptım oturuyorum pencere kenarında 🤗

Aynen canım duzen geldi en azından 😌.evet burda da başladı , kahvemi yaptım oturuyorum pencere kenarında 🤗
Ben aç karnina çay a zor alistim onun için bayağı uğraşmam lazım afiyet olsun :KK50:

Back